sunnuntai 6. marraskuuta 2011

The House Next Door (2002)

Jos elokuvan on ohjannut - kuten tässä tapauksessa on - Joey "Johnin veli" Travolta, niin ainoa asia joka voisi parantaa lopputulosta olisi Frank "Frank" Stallonen läsnäolo. Tosin silloin täydellisyys olisi niin ylitsevuotavaa, että alkuräjähdys toistuisi. Nyt emme yllä aivan niin korkeisiin sfääreihin.

Hymyilevä pariskunta (A.J. Cook & Matthew Harrison) muuttaa taloon, jonka naapurissa asuu elokuvan lopussa kuoleva perheväkivaltainen psykopaatti (James Russo).

The House Next Door on tyypillinen B-sarjan psykopaatti asuu naapurissa-elokuva joka kuulostaa Sean Youngin ansiosta isommalta kuin onkaan, mutta sitten sitä muistaa että Blade Runner ilmestyi jo vuonna 1982 ja vaikka se oli iso elokuva niin Sean Young ei ollut, eikä sellaiseksi myöskään tullut. Eipä hän tässäkään elokuvassa pääse juuri muuta tekemään kuin näyttämään kauniilta.
Näyttelijöistä puheen ollen, kannessa ei tietenkään ole kuvaa saati nimeä elokuvan varsinaisesta pääosaesittäjästä A.J. Cookista, kun sivuosista löytyy isompia nimiä. Vaikka jos ollaan rehellisiä niin kuka nykyään enää pahemmin edes muistaa Theresa Russellin? (Minä muistan.)

Ei mitään erikoista taivaan alla. Tyypillistä yrmyilyä, väkivaltaista käytöstä, kaukosäätimen hapuilua, mutta ainakin yleensäkin varsin vakuuttavan tuimailmeinen James Russo on muikea psyko.
Ja voisi Joey Travolta olla huonompikin ohjaaja.

Tähdet: *
The House Next Door

2 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Taisi hulluus viedä Sean Youngin mennessään. Niin ja viina myös...

...noir kirjoitti...

Kissanaiseksi pukeutuminen ei varmasti auttanut asiaa.