keskiviikko 23. marraskuuta 2011

ARVONTA! ... Ihan oikeasti

Tervetuloa tämän blogin ensimmäiseen ja mahdollisesti ainoaan arvontaan.

Pidetään tämä hyvin yksinkertaisena ja pohditaan helppoa asiaa.

Tuossa taannoin Francis Ford Coppola tuli tokaisseeksi, että katuu molempien Kummisedän jatko-osien tekoa ja vaikka moni nyökkääkin hyväksyvästi kolmannen osan suhteen, niin kakkososan katumista moni kummastelee. Kummisetä kakkonenhan on juuri niitä elokuvia joiden avulla usein puolustellaan jatko-osien mahdollisia onnistumisia ja sitten itse ohjaaja olisi valmis poistamaan sen elokuvahistoriasta.

Siispä otetaan esille se tuttu kysymys, että mille elokuvalle sinä haluaisit tehtävän jatko-osan, jos sellainen on kerran pakko tehdä?

Itse haluaisin mieluusti nähdä jatkoa elokuvalle Remo Williams: The Adventure Begins, mutta jos pääosassa ei ole ikääntynyttä Fred Wardia, niin annetaan sen olla. Sillä en minä sentään halua nähdä kuinka joku Robert Pattinson väistelee luoteja, juoksee vetten päällä ja sytyttää tulen hieromalla sormiaan.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kolme DVD-pakettia ja niiden sisällöt liikkuvat lajityypeistä toiseen.
Jokainen paketti sisältää kuusi elokuvaa ja yksi niistä saa vieläpä mukaansa ns. yllätyspalkinnon. Elokuvat ovat toki käytettyjä, mutta jokainen niistä on hyväkuntoinen.
Ja jos vastaajien lukumäärä alittaa varattujen palkintojen lukumäärän, niin yli jäävät levyt jaetaan vastanneiden kesken. Joten kannattaa toivoa olevansa ainoa vastaaja, jolloin voi saada yhteensä 18 elokuvaa.

Vastaukset kommenttilootaan ja jos Teillä ei ole nimimerkkiä, niin äkkiäkös sellaisen keksitte. Ihan vain jotta voin edes jotenkin ottaa yhteyttä voittajiin.

Vastausaikaa on tämän kuun loppuun saakka ja 1.12.2011 arvon voittajat, taikka voittajan jos heitä on vain yksi. No, siitä voi tulla aika helppo arvontalipukkeiden sekoittelutapahtuma.

Siis mille elokuvalle haluaisit tehtävän jatko-osan,,, jos sellainen on kerran pakko tehdä?

8 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Aika pahan heitit tähän kohtaan. Aika moni leffa kun omaa jo oman jatko-osansa, jotkut jopa useampiakin. Tehtävä on siis vaikea. Mutta ei kuitenkaan mahdoton....

Leffa, johon haluaisin jatko-osan on.... Big Trouble in Little China eli Säpinää Chinatownissa. Ja Kurt Russell pitää olla pääosassa tai ainakin jotenkin mukana...

JugendZ kirjoitti...

Pirun vaikia kyssäri.. No okei toivon että tuo uusi Tintti saa jatko-osansa mutta olisipa onneton vastaus.

Yksi hyvin selkeä valinta on jatko-osa Trainspottingille, eli filmatisointi Irvine Welshin kirjasta Porno, joka kertoo samasta kööristä kymmenen vuotta tapahtumien jälkeen. Näyttelijät tulisi tientenkin olla samat, sopivasti rooleihinsa luonnollisesti vanhenneina. Taisi olla puhetta että ensi vuonna Welsh julkaisisi esiosan tarinalle, josko siitä saisi projekti oikeastikin pontta. Oli miten oli, vastaukseni on siis Trainspotting.

Sivustakatsoja kirjoitti...

Itse haluaisin kyllä jatko-osan The Truman Show'lle. En usko, että alkuperäisen tasolle pääsisi millään, mutta sinänsä kiinnostava konsepti olisi se. Elokuva luonnollisesti jatkaisi suoraan siitä, mihin eka leffa jäi.

Miettikää nyt: olet asunut 30 vuotta pumpulissa ja ekaa kertaa pääset oikeasti sinne ulkomaailmaan. Wau mikä fiilis. Tää Sylvia/Lauren toki auttaisi Trumania kaikessa, mutta ei se elämä silti ihan vaivatonta olisi.

Heti kun astuisi todellakin sinne ulos, niin valtaisa toimittajalauma olisi siellä ulkopuolella jo odottelemassa ja kyselemässä kaikenlaista Trumanilta. Totta kai haastattelupyyntöjä niin lehtiin kuin talk show -ohjelmiinkin tulvisi ovista ja ikkunoista, eikä Truman pääsisi pitkiin aikoihin aloittamaan omaa elämää. Varsinkin kun ihmiset ympäri maailmaa ovat 30 vuotta seuranneet Trumanin edesottamuksia, mikä tekisi hänestä tunnetumman kuin paavin, joten jokainen ohikulkija kyllä hänet tunnistaisi ja kun ihmisillä on niin suunnaton halu jutella julkkiksille niitä näitä. Luultavasti tämä aiheuttaisi vain sen, että Truman piiloutuisi "takaisin" neljän seinän sisään, vaikkakaan ei kameroiden läsnäollessa ja mitäs siitä seuraisi? Masennusta? Itsetuhoisuutta? Minä todellakin haluaisin nähdä, kuinka Trumanin psyyke vähitellen romahtaisi siinä pyörityksessä, sillä Truman ei takuulla kestäisi sitä hullunmyllyä, mihin hän ulkomaailmassa joutuisi.

Anniliina kirjoitti...

Mä toivoisin jatko-osaa PS. I love you leffaan.

Mörri kirjoitti...

On vain yksi oikea vastaus ja se on Pink flamingos! (Mietin tätä btw eilisillan, yön, aamun ja nyt tuijotellessani PF julistetta valaistuin.)

corum81 kirjoitti...

Haluaisin nähdä jatko-osan elokuvalle Red Sonja. Sellaisen jatko-osan jossa Red Sonjaa näyttelisi joku muu kuin Brigitte ja joka olisi muutenkin kaikin puolin loistava ja Conan-sarjakuville uskollinen.

Tyyliltään kuitenkin samankaltainen Conan Barbaari -elokuvan kanssa.

Sini kirjoitti...

Tällä hetkellä tuli mieleen vain Kauna, jolle ne japanilaiset voisi vääntää niin pelottavan jatko-osan ettei ole tosi!

horrendous kirjoitti...

Pari minuuttia aikaa vastata, enkä ole tähänkään mennessä keksinyt hyvää vastausta.

Yksi ihan mielenkiintoinen voisi olla The Nightmare Before Christmas osa 2. Ainakaan ei tulisi ongelmia samojen naamojen saamiseksi leffaan! En kyllä yhtään tiedä miten tarinaa jatkaisi fiksusti, mutta olisi ihan hienoa nähdä mitä Burton saisi aikaiseksi tutuilla hahmoilla.