torstai 2. tammikuuta 2014

Resident Evil: Tuho (Resident Evil: Extinction, 2007)

Tuho on tämän elokuvasarjan osa 24 tai jotain?

Viruttuaan täysin syyllisenä viimeiset 12 vuotta vankilassa, on entinen silmä- ja korvasairauksiin erikoistunut tohtori Jack Machine (Christopher Lambert) viimein keksinyt keinon välttää piakkoin edessä odottava kuolemantuomioon täytäntöönpano. Vanhasta sukasta, lusikasta ja omista ulosteistaan tohtori Machine on koonnut laitteen joka saadessaan sähkövirtaa aiheuttaisi materiaalisiirtymän ja näin arvon tohtori suorittaisi täydellisen paon huippulaserteknisestä Kuolemanvuoren vankilasta. Tohtorin laskelmien mukaan sähkötuolin virta laukaisisi teleportaatiomekanismin ennen kuolettavaa vaikutusta ja siihen luottaen Machine askeltaa hymyillen pitkin viimeistä mailiaan. Valitettavasti tuomio toteutetaan myrkkyruiskeella, joten taskussa oleva ulostesukkalusikka aiheuttaa vain pohdintaa tohtorin seksuaalisista mieltymyksistä.

Mitä, eikö se olekaan Resident Evil: Tuhon juoni?
Kuitenkin olen jotenkin varma, että ainakin uloste liittyy jollakin tavalla siihen.

Ai niin, tässä elokuvassahan bionisen kätensä avustama Lara Croft (Milla Jovovich) kulkee halki Hyrulen etsimässä Wolfensteinin linnaa, jossa tarkoituksena olisi sitten voittaa joukko robottimestareita, mutta Enderman ei aio luopua Draculan ruumiinosista niin helpolla.
King of all cosmos!

Hei ihan oikeasti, tämä on Resident Evil-elokuva, joten paljon on meteliä, paljon on vauhtia, todella paljon on naurettavuuksia, mutta Milla Jovovich pelastaa tehokkaana toimintastarana sen mitä pystyy ja kun koko elokuva on aika kakkia aina niitä zombilintuja myöten, niin paljoa hän ei pelasta.
Jos erehtyy ajattelemaan, niin vain suututtaa itsensä.

Ehdottomasti suosikkini Resident Evil-elokuvista.

Tähdet: *
Resident Evil: Tuho

Ei kommentteja: