tiistai 20. toukokuuta 2014

Five Across the Eyes (2006)

Joukko idiootteja päätyy typeryyksissään erään toisen idiootin jahtaamaksi sekä ihan oikeasti pissattamaksi, joten kyvyttömät esiintyjät määkivät ja ähkivät koko elokuvan ajan. Miksi? Oletettavasti mestarillisen henkilöohjauksen vuoksi.

Ilmeisesti maailman huonolaatuisimmalla kameralla kuvattu ja sitäkin heikkotasoisimmilla näyttelijöillä kompuroitu kauhuelokuvan irvikuva saa vihaamaan kaikkeutta joka on sallinut tälläisen oksetuksen manifestoitua maailmaan viattomia sieluja kiusaamaan. Jos olisin ollut mukana Five Across the Eyesin tuotannossa, omistaisin loppuelämäni aikokoneen kehittelyyn jotta voisin matkata estämään osallisuuteni hirmutekoon ja ryhtymään vaikkapa hulluksi mutamieheksi joka syö lasia ja kaivaa lusikalla hiekkaan kuoppia joihin kakkia. Se on kunnioitettavampaa kuin työskentely Five Across the Eyesin hyväksi ja sellaista eivät sukulaisetkaan häpeäisi, kuten taatusti tekevät heidän kohdalla jotka tässä elokuvassa itseään häpäisivät.
Ette luonnollisesti näe sitä, mutta teen tätä kirjoittaessani pettymystä osoittavaa pään liikettä, mutta haluaisin repiä silmät irti oman pääni ohella varmuuden vuoksi naapuriltakin, ettei hän vahingossakaan joutuisi kokemaan tälläistä viemäriripulia. Edes Hitler ei tykkäisi tästä. Ihan oikeasti, Hitler.
Fyysistä kipua, henkistä tuskaa ja jenkit varmasti muuten käyttäisivät tätä elokuvaa kiduttaessaan ulos tietoja terroristiepäillyiltä, ellei se olisi heidänkin mielestään liian epäinhimillistä ja kuulusteltavat kuitenkin ehtisivät kuolemaan ennen kuin kertoisivat mitään. Minäkin olen jo kuollut, mutta kummittelen.

Tähdet: ~
Five Across the Eyes

3 kommenttia:

Jessus kirjoitti...

Tämä elokuva on yksi niistä, joka on omassa hyllyssä seisonut katsomattomana ainakin neljä vuotta. Arvostelusi perusteella en lähde juurikaan sen katsomista kiirehtimään :)

...noir kirjoitti...

Vältä tätä viimeiseen hengenvetoon.
Sillä ihan oikeasti, Five Across the Eyes kilpailee kaikkien aikojen p*skimman elokuvan tittelistä ja tällä hetkellä se vaikuttaa selvältä voittajalta.

Tuoppi kirjoitti...

Aivan karmeeta kuraa...