perjantai 5. joulukuuta 2014

The adventures of a quartet of humanoid warrior turtles and their friends

Ostin tuossa taannoin kasan videokasetteja ja hinta oli sitä luokkaa, että lähestulkoon minulle maksettiin niiden vastaanottamisesta. Edullisuudesta huolimatta minua siltikin hiukan potutti näiden kahden kasetin kohdalla:
Turtles-kasetin sijaan kotelossa olikin Väiskin luontoretki: leijonien maailma, joka ei nyt ollut se suurempi murjotuksen aihe sillä minulla on nuo kilpparijaksot myös dvd:llä ja katsoin kuitenkin sen luonto-ohjelman, joka tosin ei edes ollut kasetilla kokonaan. Pentele!
Suurempi kiukustuminen tuli esille kun aloin katsomaan tuota Alf 2-kasettia ja vaikka kasetti sentään oli aivan oikea, niin joku ruoja oli mennyt nauhoittamaan sen päälle Ere Kokkosen Kymmenen riivinrautaa-elokuvan tv-minisarjaversion ensimmäisen osan. Voi. Hyvä. Luoja!

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Ihmisiltä, jotka äänittelevät alunperin laatua sisältävälle kasetille kuraa ja laittavat ne sitten kirpparille myyntiin pitäisi poistaa takapuoli...

...noir kirjoitti...

Olisi voinut edes kirjoittaa päälle oikean sisällön.

Se muuten tuon Alfin kohdalla kummaksuttaa, että jos edellisen omistajan mielestä Kymmenen riivinrautaa oli niin tärkeä, että sen vuoksi piti uhrata Alf niin miksei hän kirjoittanut itselleen mitä kasetti tosiasiassa sitten sisälsi ja etenkin se on outoa, että hän on sitten säilyttänyt sitä edelleen Alf-kansissa. Olisi nyt luullut hänen jo itsensäkin vuoksi poistavan Alf-kansipaperin jos kasetissa ei kerran ollut siihen liittyvään ohjelmistoa.

Occo kirjoitti...

Vaikken Juhan Ross olekaan, niin saatanan saatana nyt kumminkin.