lauantai 20. joulukuuta 2014

Iloittelua Oktober-olutfestivaaleilla (Blutjunge Biester... zu allem bereit, 1984)

Eli tietenkin ja sopivammin alkuperäisnimeä ajatellen Nuoret pedot valmiina.

Huomaa kyllä muutokset tämän kasarinahkahousuelokuvan ja aiempien seitkytlukuleffojen välillä, sillä iloinen humppahenkinen musiikki on muuttunut tekoajalleen trendikkääksi ja (nyttemmin old school) räpiksi. Elektroa, synaa, hikipantoja ja verkkareita. Wh-wh-what, onko tämä muka Germania polvihousuineen ja alppitorvineen? Onneksi sentään kyttäviikset ovat pysyneet ennallaan.
No kuitenkin, amerikkalainen viiksekäs elokuvantekijä Anton Ugly (Peter Steiner jr.) saapuu Saksaan tekemään mestariteostaan, Busenstrip, joka ei niin yllättäen kertoo maitorauhasista. Alku ei ole lupaava kun viiksekäs tullivirkailija takavarikoi pornolehdet ja viinat. Elokuvanteko on tietenkin sitä, että Anton kulkee viiksekkään kameramiehensä kanssa kuvaamassa satunnaisia naisia kaupungilla tai muualla ja pyytää heitä esittelemään rintojaan. Aika usein niitä naisihmiset niitä esittelevätkin, sillä tottakai he mielummin riisuutuvat täysin vieraan miehen niin pyytäessä kuin vaikkapa eivät.
Nudistirannalla ollaan valmiita ketkuttelmaan kameran edessä ja myös he jotka eivät suostu olemaan alastomina kameran kuvatessa eivät vastusta alastomuutensa kuvaamista.
Ja kyllä, aina silloin kun kuvassa ei ole itseään hierova puolialaston nainen näkyy myös kuvaa olutfestivaaleilta jossa viiksekkäät miehet heiluttelevat kolpakoitaan ja rehevät naiset kannujaan.
Breakdance!

Se oli viimeinen nahkahousuelokuva ja näiden kuuden jälkeen voin rehellisesti todeta niiden kaikkien olevan hyvää roskakorin täytettä. Tämä Oktober eroaa aiemmista pääosin vain aikakautensa muodilla ja trendeillä, jolloin hiusmallit ovat muuttuneet, musiikki on muuttunut ja naiset ovat enemmän... sanoisimmeko vähemmän pyöreitä ja elokuvan seksikomiikka on pornahtavampaa, eikä siten enää niinkään tunnu tarkoitetunkaan samalla tavalla humoristiseksi kuin aiemmin.

Tähdet: *
Ilottelua Oktober-olutfestivaaleilla

Ei kommentteja: