perjantai 19. joulukuuta 2014

Riemua nahkahousuissa (Gaudi in der Lederhose, 1977)

Maksoin näistä nahkahousukomedioista (komedioista termin väljimmässä muodossa) euron kappaleelta ja olisi niitä myyvä yritys voinut sentään varoittaa ylihinnoitelleensa ne äärimmilleen.

Pikkukylän viiksekäs (kuinkas muuten, olemmehan sentään Saksassa) nössö, halukas mutta potenssiongelmainen Karl (Sepp Gneissl) lähtee tomeran vaimonsa Luisan (Renate Ruhland) setää Fritzia (Karl Schwarzmayer) sekä tämän vaimoa Trudchenia (Christa Abel) vastaan aivan suurkaupungin sykkeeseen saakka ja sivussa vieraillaan pornokaupassa ja strippiklubilla, joista jälkimmäisen aikana Karl saa huomata kireältä vaikuttaneiden vaimon sukulaisten olevan ihan hirveän himokkaita panokoneita ja se halu kulkee kolmikon mukana sinne vuoristomaisemien syrjäkylään. Seura saakin myös Karlin veren kiertämään ja kaupungista tuotu erotiikka-alan paperijulkaisu  se vasta kylän ihmiset sekoittaakin.
"Heti kun ajattelen naisia olen perseelläni" toteaa kylän rapajuoppo ja kukapa menisi väittämään vastaan, sillä tämä herrashenkilö sontii keskelle katua ja on siten uskottavuudessa korkein mahdollinen auktoriteetti.

Jotenkin nämä maaseutumaisemiin sijoittuvat ns. seksifarssit toimivat hieman muita paremmin, vaikkakaan oikeasta seksikkyydestä taikka huumorista ei näiden kohdalla voi puhua kuin valehdellen. Tosin olen aika varma, että olin huomaavani elokuvan loppupuolella jonkin vitsin tapaisen, mutta saatan erehtyäkin.

Tähdet: *
Riemua nahkahousuissa

3 kommenttia:

Anton von Monroe kirjoitti...

Niin, miksei tämä voinut kertoa nahkahousuisesta Antonio Gaudista?

...noir kirjoitti...

Pääasia on, että jollakulla on nahkahousut.

Occo kirjoitti...

Kultaisia muistoja.