tiistai 12. maaliskuuta 2013

Rain in the third house

Poikkesinpa tuossa päivänä eräänä kirjastoon ja vilkuilin poistomyynnissä olevia tuotteita. Mitään en ostanut, mutta tuttu kirjastosetä totesi, että "sinähän pidät Judge Dreddista?" ja hän antoi minulle Dredd-kirjan.
Hitto, enpäs muistanutkaan tuon olemassaoloa, vaikka aikoinaan minulla olikin se. Mitäköhän muuta sitä on ehtinyt unohtaa? Enpä muista nyt.

Sitten eilen kun satuin tulemaan kotiini, niin eikös vaan postiluukusta ollut puksahtanut Tangerine Dreamin 10 levyä sisältävä kokoelma, jonka levyissä on monipuoliset kansikuvat.
Tai pikemminkin tuo on kokoelmia sisältävä kokoelma, sillä The Electric Journey-paketti koostuu erinäisistä ennen julkaistuista TD-kokoelmista, joissa on sitten livekamaa ja etenkin uusia versioita vanhoista kappaleista. Edgar Froesella kun on tapana tehdä jotain miljoona versiota jokaisesta biisistä.
The Electric Journeyssa ovat mukana muun muassa seuraavat, jo minulta ennestään löytyvät levyt. Joten ihan pelkkää uutta en saanut.
Mutta näiden ohella siellä on kuusi minulta aiemmin puuttuvaa levyä ja kun hintaakin oli postikuluineen vain 11 euroa ja joitain senttejä, niin loistavaa sanon minä.

Loppuviikosta olisi vielä tarkoitus tehdä kirppiskierros, joten toivon mukaan silloin mukaan tarttuu ainakin huonosti suomeksi dubattuja animaatioita.

2 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Oooh, tuo Judge Dredd kelpaisi minullekin. Heti huomenna menen kyllä tuohon meitin kirjastoon vaatimaan sielä omaani pois :D

Ja hieno on myöskin tuo Tangerine Dream setti. Sitä kelpaa kyllä kuunnella useamminkin vain kerran.

...noir kirjoitti...

Ehdottomasti. Aina kannattaa vaatia kaikkea kirjastolta.

Btw. olen ollut töissä siellä, joten välillä tuntuu kuin saisin jotain erityiskohtelua. Ei niin etteivätkö he olisi ystävällisiä ja anteliaita muutoinkin, mutta kuitenkin.