lauantai 9. maaliskuuta 2013

Pronssinen Pokaali: Vastatuulensoutajat

Tällä ei ole yhtikäs mitään tekemistä elokuvien kanssa, mutta tahdoin vain varmistaa, että kaikki tietävät Pronssiselta Pokaalilta ilmestyneen äskettäin uusi levy, Vastatuulensoutajat.

Hyvä.

Ja löytyväthän ne edellisetkin jo valikoimistanne?

2 kommenttia:

Mörri kirjoitti...

Mulla on vaan tuo kokoelma, enkä sitäkään oo montaa kertaa kuunnellut, vaikka muistelen ett tää muinoin oli ihan svengaava bändi. Ostin Annalan takia ja jos se vielä vaikuttais bändissä, niin ehkä uusinkii levy lähtis kaupasta mukaan. Tämä kappale ei nyt täysin vakuuttanut minua, mut pitää tarkkailla tilannetta. Yleensä mulla on tapana ostaa levykaupasta just sitä, mitä ne sattuu siellä milloinkin soittamaan, sen sijaan ett muistaisin mitä menin alunperin hakemaan. Onneks eivät oo vielä soittaneet Mambaa.

...noir kirjoitti...

Kun kuulin tuon nimenomaisen kappaleen ensimmästä kertaa, ei se minuakaan varsinaisesti heti lyönyt innostuksesta katuun, mutta jo parin kuuntelun jälkeen olin koukussa ja Vastatuulensoutajat onkin soinut nyt jo tovin lähes nonstoppina. Pitkään aikaan en olekaan kuunnellut mitään uutta levyä ilmestymisensä jälkeen näin ahkerasti, että olen vaarassa kyllästyttää itseni sillä.

Hyvä luonnollinen jatkumo Pronssisen Pokaalin kevytindusturiaalille, Kuvian kolkkoudelle ja Maa Hehkuun eeppisyydelle. Niin ja Siveniuksen soololevyn Osa Sinuan popille.