perjantai 8. maaliskuuta 2013

No More Terror (?)

Varoitus! Seuraavaksi vuorossa jotain jonka kohdalla en nähnyt pätkääkään vaivaa, joka ei siis eroa normaalista, mutta kun nyt katsoin mitä olin kirjoittanut, niin en tajunnut siitä hevonkukkuakaan.

Kauan sitten sain levykauppiastutultani kassillinen levyjä, joilla hän ei tiennyt mitä tehdä. Kyseessä oli video-cd-formaatissa olevia tuotoksia ja vaikka sanoin, että kyllä ne näkyvät perussoittimilla, niin hän ei viitsinyt ottaa sitä riskiä, että vastaan tulisi kiukkuisia ihmisiä jotka eivät sitten saisikaan niitä pyörimään. Siispä minä sain ne ja sen lisäksi, että ne ovat laadullisesti aivan kauheita, niin valtaosa on sellaista tavaraa josta en ollut ikinä ennen kuullutkaan. Toki siellä joukossa on tuttujakin, mutta enimmäkseen sellaisia kuten tämä No More Terror, jonka oikeasta nimestäkään minulla ei ole hajua, vaan käytän sitä koska se mainitaan kannessa.
Kyseessä on näköjään kahden levyn edestä musiikkivideoita ja konserttitaltiointeja, joista kaikki kuulostavat teknoversioilta Frederikin tunnetuksi tekemästä Tsingis Khanista yhdistettynä Donna Summerin I feel love-biisiin. Ja voin vain sanoa, että tuo No More Terror ei pidä laisinkaan paikkaansa, sillä tämä on aivan järkyttävän pelottavaa kamaa. Jokaisessa videossa ylivalotetut kimallepukuiset nuorukaiset heiluvat ja tuijottavat kameraan Kubrick-katseella, voihkivat, kuva nykii ja, heiluu ja välkkyy (ei siis laadun heikkouden vuoksi, vaan tarkoituksella) kuin katselisi jotain Transportereita pikakelauksella ja tosiaan, jokainen biisi on tump-tump-tump-teknoa Frederikilla. Nouuu!
Ja huulisynkka on pahempaa spagettiwesterneissa.

En osaa edes sanoa kuinka monta eri artistia on kyseessä, sillä jokainen on kirkkaan valon sokaisema, näyttäen siksi aikalailla yhdeltä ja samalta. Lisäksi laulun tai musiikin perusteella näitä ei erota, koska kuten mainittua jokainen kuulostaa musiikillisesti Tsingis Khanilta ja laulu on samanlaista efektoitua o-o-oo-ulinaa. Myönnettäköön toki, että osassa kappaleista on ihan reipas meininki, etteivät ne kaikki pelkkää tuskaa ole.
Sanoituksista en osaa sanoa mitään ihmeellisempää, koska en kieltä osaa, mutta tyylilaji viittaa beibi rakastutaan, ostetaan talo ja erotaan-shitiltä.

Jos joku tunnistaa kannessa olevan tädin, niin kertokoon minullekin kuka hän on.

Yksi levyllä esiintyvistä artisteista on ainakin Lee Jung Hyun, tai näin ainakin yhdessä videossa lukee ja tälläistä informaatiota hänestä kertoo arvon Wikipedia:
"is a Korean pop singer and actress. She is widely known as "The Techno Warrior" or "The Techno Queen", but due to other singers singing Techno, she changed her title to "The Queen of Transformation". Her English name is Ava and her Japanese name is Hyony."
Itse asiassa Hyun tuntuu esiintyvän useammallakin levyn biiseistä, mutta ei kuvan tuijottelun perusteella kaikissa. Joten tämä on kuin jokin Hyun plus muita-kokoelma. Hah! Nyt huomasinkin, että 李貞賢 on koreaksi Hyun nimi ja niinpä pienen etsinnän jälkeen löysin hänen diskografiastaan levyn nimeltä Magic to Go to My Star, joka sisältää kappaleen No More Terror (jos joku ei jo tajunnut, niin kirjoitan tätä ennen sisällön miettimistä, joten siksi ajoittainen tajunnanvirta.) Mutta keitä ne muut levyllä olevat artistit sitten ovat, vai kuvittelenko kaiken?

Nyt joku aasiapopin ekspertti haluaa hirttää minut.

Kuitenkin jos joku törmää tähän julkaisuun, niin sisältö on pääosin harmitonta euroteknon kuuloista moskaa, että jos mehudisko on unelmien pelikenttä, niin tämä soi siellä.
Ja nyt syy miksi ylipäätään otin tämän esille:

Aivan loistavaa. Onko tuo jonkin Facebookin tai vastaavan kääntäjän aikaansaannosta.
Tulee ihan mieleen se kun kokeilin Youtuben kääntäjää ja sen mukaan "i'm just a fan" on "olen tuuletin." Hahaha!

Se kannen täti taitaa olla tuo Lee Jung Hyun. Tai sitten ei.
Mutta tälläistä Frederikia löytyy levyltä.


Tähdet: **

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tästä tulee mieleen ihan jokin piraattimeininki. Englanti mukavan rikkinäistä.

Huvittavaa on se että Levyn 1 tiedot on paksulla fontilla jonka koko vaihtelee ja Levyn 2 ohuella fontilla jossa ei ole pahemmin vikoja. Niin ja se käännösmeininki.

"Screw this, I'm going home" - "Kierrä tätä, menen kotiin" -Google-kääntäjä erään kerran