keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Movie monday: elämäni asu

"...kysymme kuka/ketkä ovat saaneet sinut huokaisemaan vaatekateudesta?"

Tämänkertainen haaste toi mieleeni erään aiemman sellaisen.
Koska en kuitenkaan halua vastata samaa, niin en tee niin.

Kun katsoo Reservoir Dogsin yksinkertaista pukutyyliä, taikka Eric Dravenin teipattua paitaa, niin tuolloin saatan ajatella, että näyttääpäs tuo puvustus hienolta. Mutta samalla kuitenkin ymmärrän, että jos minä kuljen kaupungilla pukeutuneena kuten Jennifer Lopez The Cellissa, niin en näyttäisi samalta, vaan enemmänkin Pelle Hermannilta. Joten sama vaatetus ei ole sama asia kaikkien kohdalla. Puhumattakaan asenteesta ja valaistuksesta.
Siispä kun näin James Coburnin elokuvassa Paholaisen Palkkalaiset, totesin miehen näyttävän siinä aivan fakin kuulilta ja tuollaisen vaateparren ottaisin enemmän kuin mieluusti itsellenikin. En silloinkaan olisi James Coburn (jo siksikin, että hän on kuollut ja minä en vielä), mutta jos en itse, niin ainakin vaatteet koreilisivat.
Kuvasta se ei kunnolla paljastu, mutta tuo takki on elokuvassa hiton makee ja haluaisinkin matkustaa ajassa taaksepäin, lyödä Coburnilta taju kankaalle ja varastaa tuo takki. Kenties se sitten estäisi miehen kuolemankin vuonna 2002.

Ei kommentteja: