lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kelly Chen: Love's Concerto 2002 (oletettavasti 2002)

No, toisin kuin tuo edellinen tapaus, tämä oli helpommin selvitettävissä oleva, sillä kyseessä on kantopoppari Kelly Chen ja tämä Love's Concerto 2002 on hänen konserttitaltiointinsa.

Ennen tätä levyä en tietääkseni ollut kuullutkaan Chenista. Tai ei, se ei aivan pidä paikkaansa, sillä jotenkin kasvot ja nimi kuulostivat tutulta ja huomasinkin, että olenpas nähnyt elokuvia joissa hän on mukana. Eli en vain yhdistänyt laulaja-Chenia näyttelijä-Cheniin. Joten laulajana Chen oli tähän saakka itselleni tuntematon ja niinpä en osaa sanoa kuinka hyvin tämä nimenomainen konserttitaltiointi kertoo hänen musiikistaan, mutta tämän perusteella kyseessä on Hong Kongin Celine Dion. Ja koska kyseinen täti on saanut lempinimekseen "diva of Asia", niin liekö se sitten ihme.

Kyseessä on hyvin vahvasti balladipohjaista herkistelyä. Piano väräjää, ääni väräjää ja kantoninkiinalla oleva karaoketekstitys ei auta minua laisinkaan.
Valoja, hiljaisuutta, onnellisuuden kyynel vierähtää poskelle ja halitutipusipusi. Eli juuri sitä tyypillistä Dion-pehmoilua.

Kävi tylsäksi. Meinasin uinahtaa ruususen uneen.

Tähdet: *

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Helkkarin huvittava tuo kannen "All rights of the producer and of the owner of the work reproduced reserved.Unauthorized copying,hiring." -tekstinpätkä.

"Screw you, I'm going home" - "Haista, Menen kotiin" -Google-kääntäjä juuri