perjantai 15. maaliskuuta 2013

Beat by beat by beat

Tänään oli tarkoitukseni töiden jälkeen tehdä kattava kirpputorikierros, mutta onnistuin aikeissani vain kuten amputaatiohenkilö, eli osittain. Ensimmäinen kohde kun aloitti sellaisen videokasetti- ja dvd-sateen, että luulin kuolleeni ja joutuneeni,,, no, kyllä Te tiedätte, että Helvettiinhän minä joudun oli tilanne mikä tahansa.
Kuitenkin, löysin pilkkahinnalla kaikenlaista shittiä, että luulin jopa ostaneeni enemmän kuin mitä todellisuudessa tein. Eli puuttuva Dinoriders-kasetti on edelleenkin puuttuva.

Ensimmäinen kuva esitelköön ne tutut ja turvalliset:
Siispä Collateral, joka on erittäin hyvä elokuva. Eraser joka sentään sisältää Ah-nuldin kaikkien aikojen parhaimman huonon letkautuksen ("you're luggage" kun hän ampuu alligaattorin. Hah!)
Creepshow 2 on tietenkin Creepshow 2 ja kaikki sen tuntevat, kun taas Murder at 1600, eli kotoisammin Murha Valkoisessa Talossa kertoo murhasta valkoisessa talossa.

Herkullisempaa kamaa löytyy varmastikin näistä ainakin itselleni tuntemattomista roskaelokuvista:
Dark Breedista taisi muistaakseni Double Featuren Tuoppi vinkata kun aikoinaan Jack Scalian T-Forcen itselleni ostin. Niin kuin minulle olisi erikseen tarvinnut suositella elokuvaa jossa entinen aviopuoliso on näemmä "eks-vaimo"
Cyber-trackerin täytyy olla mestariteos, sillä katsokaa nyt kuinka juustoinen kyborginaama sen kantta koristaa.
Ja uskokaa tai älkää, mutta kun kaikki muut elokuvat maksoivat kukin yhden euron kappaleelta, niin Double O Kid oli ruhtinaalliset kaksi euroa. Mutta hei, Brigitte Nielsen ansaitsee ne.
9 1/2 Ninjas  näyttää kantensa perusteella tosi funkylta, mutta saa nyt nähdä.

Luonnollisesti myös videokasetteja lähti matkaani:
Ensin Robocop on näemmä vaarassa, sitten toivon ettei The Unsinkable Donald Duck ole yhtä huonossa hapessa kuin kotelonsa, mutta ainakin Super Mario Bros. 2:ssa on mukana "Luiki". Tuo Super Mario-vhs oli varmaan 90-luvun alun myydyimpiä julkaisuja, sillä muistan samaisen kasetin löytyneen varmaan jokaiselta tutulta ja puolituntemattomalta, ja jos sama ilmiö esiintyi muuallakin, niin väliäkö sillä. Muistan kuinka kiukkuinen silloin tuon kasetin ilmestyessä olin, sillä oma uutuuttaan hohtava nauhani hyppi kuin juopunut kenguru.
Universal Studios Hollywood Video on Universalin promootiokräkkiä esittelemässä ihmehärveleitä sun muuta hokkuspokkusmagiikkaa ja Jack Scalia pääsee jälleen valokeilaan, sillä oletettavasti hän on Pitkä, Tumma & Tappava.

Lisäksi bongasin junien ohella Yksin Kotona-elokuvan soundtrackin, että vautsivau.

Loppuun pitää vielä kertoa jostain itse ostoksia hauskemmasta.
Huomasin näet eräällä pöydällä suurenmoisen läjän dvd-elokuvia ja ne olivat pääosin vain euron kappaleelta, mutta jostain syystä Bio-dome (joita oli pöydällä suunnilleen miljoona kappaletta) oli 10 euroa hinnaltaan. No, onhan kyseessä yksi aikamme merkittävimpiä elokuvia ja mestarite... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Voi Jeesus sentään. Bio-dome 10 euroa!

2 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

CyberTracker. Taattua Don "The Dragon" Wilson laatua. Mukana myös Richard Norton. :D

Tuo 9 1/2 Ninjaa löytyy minultakin. Arvostelunkin siitä aikanaan tein....

...noir kirjoitti...

ninja joka "suree nuoliensa perään suomeksi dubattuna"

nythän se kiinnostus oikeasti heräsi