sunnuntai 19. helmikuuta 2017

A mad doctor attempts to create atomic supermen

Tulipa tuossa ei niin yllättäen poikettua kirpparilla ja hyvä niin, sillä tämä kerta tuotti erittäin positiivisen yllätyksen.

Day of the Dead, Teenagers From Outer Space, The Phantom Planet, Bride of the Monster ja tuossa Flesh Feast-paketissa oleva Slave of the Cannibal God minulla oli jo entuudestaan, mutta puolitoista euroinen Day of the Dead spessuversiona oli tarpeeksi syytä uudelleenostoon ja euroiset muut löytyvät 50 leffan paketeista jolloin ihan mielelläni otin nuo omina julkaisuinaan (vaikka toki ymmärrän ettei niillä ole mitään todellista eroa keskenään).
Tai no, Bride of the Monsterin muistelin väärin löytyvän joltakin hyllyssäni olevalta kokoelmalta, kun todellisuudessa se minulla olikin jo omana yksittäisenä julkaisunaan.
No, jos joku tuon toisen ylimääräisen kappaleen haluaa niin mainitkoon siitä.

Hämärästi muistelen Don't Be a Menacen olevan ihan kelvollinen ja se taisi olla Graduated Cylinder joka kehui sitä enemmänkin, joten jos on tarvetta niin syyttäkää häntä sitten.

Tätä kirjoittaessani taustalla soi Jean-Michel Jarre - Electronica, vol. 1: the Time Machine

5 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Hyviä hankintoja kaikin puolin. Tuon Flesh Feast lotjun tulin tässä muuten itsekin vastikään hankkineeksi. Ei ehtinyt tosin mukaan siihen edelliseen hankintapäivitykseen, mutta jos vaikka seuraavaan sitten.

...noir kirjoitti...

Siinä oleva The Severed Arm kiinnostaa erityisesti.

Tuoppi kirjoitti...

Joo. Se täytyy ehdottomasti ottaa ohjelmistoon lähitulevaisuudessa.

Graduated Cylinder kirjoitti...

Kiintoisa settiä. Kyllähän nuo Hollyweird-versiot kannatti hankkia jo noiden kansien takia.

...noir kirjoitti...

Varsin mainiota on se, että Bride of the Monsterin kannessa on kehut itseltään Frankensteinilta.