lauantai 1. marraskuuta 2014

I've been ionized, but I'm okay now

Siitä on nyt jo ainakin oman tahtini huomioiden aikamoinen tovi kun olen viimeksi elokuvaostoksiani esitellyt, mikä ei luonnollisestikaan tarkoita etteikö viimeisen parin tai jotain kuukauden aikana olisi tulut tehtyä hankintoja, mutta niitä ei nyt vain ole tullut näytettyä. Toisaalta kuinka mielellään sitä paljastaisikaan ostaneensa Fantastic Four ykkösen ja kakkosen?
Kun vielä suurinpiirtein puolet näistä ostoksista on ollut joko vain sarjojen aukkopaikkauksia taikka päivityksiä formaatissa, tms. niin ei niissä ole ollut omasta näkökulmastani juuri mitään erityistä esiteltävää ja tielle on tullut koko ajan jotain muka elähdyttävämpää, mutta nyt P-putken päätökseksi tuntui tarpeelliselta ottaa esille jotain muuta. Etenkin kun seuraavaksi on luvassa jälleen valitettavan pitkä putki, mutta onneksi sentään tällä kertaa italialaisia miekka ja sandaali-elokuvia (johon liittyvä myöhemmin näkyvä boksi olikin ilon ja onnen löytö) ja sivumainintana todettakoon, että olin kyllä aluksi suunnitellut tekeväni tämän ostosesittelyn osana P-putkea otsikolla P is for Parhautta, kunnes totesin ettei Traci Lordsin sivutähdittämä Frostbite ole edes hänen itsensä mielestä sellaista.
Koska tässä nyt tulee aikamoinen läjä leffoja ja soundtrackeja, niin en rupea kaikista mitään pseudonokkelaa sanottavaa keksimään, vaan annan nöyryytyksen puhua puolestaan. Tosin parissa kohtaa kyllä annan jälleen sanaisen säiläni viiltää, vaikka sitten vain jonkinlaisina puolustuksen puheenvuoroina.

Seuraavien vinyylimateriaalisten elokuvamusiikkien ohella olen kyllä arviolta viimeisen parin kuukauden aikana ostanut muitakin levyjä, mutta halutessani pitää tämän enemmän elokuva-aiheisena jätin suosiolla kuvaamatta kaikenmaailman Yazoot, Frankie Goes to Hollywoodit, Salt 'n Pepat ja James Lastit.
Soundtrackeja on tullut ostettua myös cd-muodossa, mutta vaikka Sea of Love ja Crying Game olivatkin ehdottomasti hankinnan arvoisia niin sovittakoon, että joku vaikka uhkaili minua aseella jotta ottaisin mukaan myös hirvitykset kuten Daredevil ja Valentine. Muistaako joku Seetherin ja Evanescencen? Olen syvästi pahoillani.

Lopuksi vielä yksi elokuvaboksi jonka sisältämät tuotokset eivät ole mitään suosikkejani, vaikkakin osa niistä ihan viihdyttävää skeidaa onkin, mutta jumpe ja viude kuinka hieno paketti on kyseessä (varsinkin kun ottaa huomioon sen hinnan joka paljastuu hetkisen päästä).
Ymmärtääkseni seuraava Muumio-elokuvien kokoelma oli pistetty kasaan tuolloin vuonna 2008 tuoreimman ja huonoimman, eli Tomb of the Dragon Emperorin kunniaksi ja paketti sisältääkin sen ohella kaksi edellistä Brendan Fraserin tähdittämää tehostemuumiota, kuten myös spin offit The Scorpion KIng ja The Scorpion King 2: Rise of a Warrior. Näiden rinnalla mukana on erillinen bonuslevy Unearthing the Mummy joka sisältää en tiedä mitä ja pääosin värikkäistä kuvista koostettu kirja liittyen Jet Li-muumioon. Hintaa boksilla oli 3, 80 neuroa ja joku voisikin todeta, että ei paha.

Jos nyt sallitte niin minun pitää piirtää sika.

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Tuo 50 leffan Warriors loota näyttää sellaiselle, että pitää kyllä hommata, mikäli kohdalle osuu. Näyttäisi olevan samaa sarjaa kuin omistamani Nightmare Worlds laatikko, joten saisi sekin itelleen kaverin :D

Arthur Herbert Fonzarelli on tehnyt levyn? Noh, siihen ei voi todeta muuta kuin Ayyyy!!!

...noir kirjoitti...

Minulla on kasettina tuo Fonzie Favoritesin ensimmäinen osa ja siitä löytyy mm. tämä nerokkuuden huipentuma.

Tuo Nightmare Worlds-paketti olisi hienoa löytää itsellekin, on sen verran fantsua kamaa sisältävä tapaus.

corum81 kirjoitti...

Oi, oi Women in red soundtrack...Heti rupesi kannen nähtyäni soimaan päässä se nimikkobiisi. Voi nostalgiaa. Mullakin on toi sama muumiosetti, jonka ostin ihan uutena ja hintavampana, mutta tuolla hyllyssä se on istunut ainakin viisi vuotta ilman, että olen siihen edes koskenut. Pitäisi varmaan edes se kirjanen katsastaa läpi.