tiistai 17. kesäkuuta 2014

Jonkinlainen avaruustaikuri on tarttunut meihin

Poikkesin tuossa divarissa heittämässä hetulaa ja tekemässä heräteostoksia, kun kerran kaikki oli ostettavissa puoleen hintaan. Jep, kyseessä on samainen Lukeva jonka sulkeutumista on tämänkin blogin yhteydessä surtu jo noin vuosi takaperin, mutta sille miksi liike ei lopettanutkaan löytyy aivan erinomainen syy: se ei lopettanut.
Tosin nyt voimassa oleviin alennusmyynteihin on kyllä sen verran painava syy, että valitettavasti tästä ilosta saamme tuskin kauaa nauttia. Mutta koska vielä toistaiseksi ovi on avoinna, niin olkaamme iloisia, sillä siinä vaiheessa kun Lukeva pistää lapun luukulle, niin Porvoo menettää tärkeän osan itsestään.

4 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Yöjuttuja. Huippua! :D

...noir kirjoitti...

Huippua etenkin se, että tuolla joukossa on myös toisenlainen Yöjuttu.

Tuoppi kirjoitti...

No katohan niinpäs onkin. :D

Mites tuo Star Trek? Kalliskin hankita? Sillä vaan kyselen, että täällä eräässä divarissa siitä pyydettiin mansikoita maksettavaksi...

...noir kirjoitti...

Puoleen hintaan, eli 1,50€.

Minäkin olen nähnyt sitä myytävänä aika suolaisella hinnalla ja tämä hieman hämmensi minua, koska Lukevan pitäjä on hyvin hintatietoinen ja vaikka en yleensä valitakaan hänen hinnoistaan, niin harvoin tälläistä (hyväkuntoista) saa sieltä näin halvalla. En siis tarkoita puoltatoista euroa, vaan sitä kolmoista.