perjantai 27. kesäkuuta 2014

I'll drive this truck off a cliff before I ever go back to Berlin

Sadetta suojaan kirpparille ja kosteiden tunteiden karkoitukseen elokuvia sekä kirja.
Wanted, Harjunpää & pahan pappi ja The Baby's Room (La habitación del niño) olivat niputettuna yhdeksi paketiksi kolmella eurolla ja vaikka Wanted ei aiemman katselukokemuksen perusteella rahansa arvoinen olekaan, niin toivottavasti Harjunpää sekä vauvan huone ovat. Tuon pahan papin olemassaolon olinkin täysin unohtanut, mutta muistan halunneeni nähdä sen. The Baby's Room ei sano mitään tolkullista, mutta jotenkin lievän huvittavaa on se, että kannessa sen mainostetaan kuuluvan julkaisusarjaan "4 films to keep you awake", mutta toiseen suuntaan katsoessa se kuulukin sarjaan "6 films to keep you awake." Ilmeisesti eurooppaan tullessa todettiin, että kaksi niistä eivät sittenkään pitäneet hereillä.
Leluelämää (Toys) oli must have-ostos sen kuuluessa samaan kauhistuttavaan pahuuden ilmentymään kuin Hercules jolla aiemmin pelottelin lapsia. Tässä mahdollisesti koetetaan hyödyntää sellaista pienelle huomiolle aikoinaan jäänyttä animaatioelokuvaa kuin Toy Story, joka jos oikein muistan kertoi neuvostoliittolaisesta karhusta.
Death Proof on tietenkin se autoilla ajo-elokuva jossa ajetaan autoilla ja sitten ajetaan uudestaan autoilla. En oikein pidä autoista.
Ruokala Lokissa ei pahemmin autoilla ajeta, mikä on ymmärrettävää sen sijoittuessa ravintolamiljööseen, mutta erittäin miellyttävä se silti on.
Villin pohjolan (Northern Exposure) ja Sharkin ensimmäiset kaudet olivat kaksi euroa kumpainenkin, joten miksipäs ei. Villi pohjola oli silloin joskus yläasteaikoina aika suosittu ja hyvin sympaattisen rakastavan koominen televisiodraama onkin kysymyksessä ja jos oikeassa olen, niin se taitaa olla tälläkin hetkellä uusintakierroksella, mutta mikään televisiokanavahan ei minua määräile. Fight the power!
Näin ollen en Sharkia katsellut kun se meillä esitettiin, mutta ajattelin jo silloin että saattaisin halutakin. Onhan siinä sentään James Woods ja Seven of Nine.
Eurotrip.
Life on noin 10 tuntia pitkä luontodokkari ja hyvin miellyttävää katseltavaa.
Loppuun vielä H.F Saintin kirja Näkymätön mies (Memoirs of an Invisible Man) ja siitähän John Carpenter teki kevyen humoristisen filmatisoinnin josta Chevy Chase halusi tehdä vakavaa jännitystä ja lopputuloksena oli ehdottomasti elokuva, eikä kukaan voi sitä kieltää.

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Hetken jo luulin, että se on Rob Schneider, kun on tuossa Sharkin kannessa. Mutta Woodsin Jameshan se taitaa kuitenkin oikeasti olla... Näköhäröily :D

...noir kirjoitti...

Ehkä se onkin Schneider. Mies kun on tunnetusti erittäin muuntautumiskykyinen. Uskoisitko, että sama mies esitti Deuce Bigalowia ja Elukkaa.

Tuoppi kirjoitti...

Eikä! Nyt kyllä yrität rötöksellä huijata meikää. :D