tiistai 23. lokakuuta 2012

Liebster blog

Vallan mainion Mutaa vai tähtiä?-blogin Corum81 lahjoitti minulle tälläisenOlen hyvin otettu kunniasta ja lisäinformaatiohan kulkee näitä polkuja:

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
2. Valitse viisi blogia, (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Jaa-a, vähän vaikuttaa siltä, että kaikki joille mieluusti saman kunnian soisin, ovat jo saaneet sen muuta kautta. Siispä tällä kertaa haasteen varsinaiseksi kohteeksi päätyvät varsin mainiot blogit.

Movie mania
Paskaa lapsille

Mutta koska emme halua unohtaa muitakaan, niin todettakoon että tähtäimessä ovat ainakin

Double feature
Sivustakatsoja
It's just a movie
Elokuvahullun päiväkirja
Domino

ja jo edellä mainittu Mutaa vai tähtiä?

Heistä osalla varmasti on yli 200 lukijaa ja pohjaankin päinvastaisen oletukseni etusivulla esiintyvään lukijamäärään.

Samalla tahdon mainita, että jokainen sivupalkissa mainittu blogi on mielestäni enemmän kuin katsastamisen arvoinen kokemus. Eivätkä ne hyvät niihin rajoitu, joten se etten ole saanut aikaiseksi laittaa linkkiä esille, tai sattunut mainitsemaan nimeltä ei todellakaan tarkoita etteivätkö he olisi parempiakin kuin minä ja tekonokkelalla sanailulla varustettu blogini.

Teille muille ja eritoten Horrendousille, joka High Fidelity-kirjoituksessa kaipaili mixtapen perään, tässä yksi kaikkien aikojen onnistuneimmista biiseistä ja omistettuna juuri Teille, kuten sen yön tummassa pimeydessä savuinen tiskijukka voisi asian esittää.

4 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Minäkin tuo haasteen sain Sjöpin toimesta, mutta ongelmakseni muodostui kenelle sen toimittaisin eteenpäin. Lähinnä sellaisille joille sitä ei olisi jo ennestään toimitettu. Ja nyt näyttää siltä, että viivyttelin asian suhteen liian pitkälti, sillä niille joille sen olisin lähettänyt, ovatkin haasteen jo ottaneet vastaan. Että näin :D

...noir kirjoitti...

Joo, huomasin. Siksi mainitsin sen tällä tavalla, kun muuten olisin antanut glooriaa blogisi kommenttiloorassa.

Minäkin luen lopulta aika valikoidusti blogeja, että helposti päätyy kiertämään samojen kohdalla. Mutta vastaavasti he ansaitsevat sen koska enhän minä huonoja blogeja luekaan.

horrendous kirjoitti...

Kiitos vaan maininnasta ja biisistäkin, jee! Ja tiedoksi, että vaikka olen tylsimys, enkä ole laittanut haastetta eteenpäin, niin olisi tunnustus ehdottomasti lähtenyt tämänkin blogin suuntaan.

Anzi kirjoitti...

Kiitos tästä tunnustuksesta. Valitettavasti kaikki lukemani blogit ovat varmaan jo ehtineet saada tunnustuksen. Mutta tämä lämmittää mieltä.