torstai 18. lokakuuta 2012

In my opinion, the existence of life is a highly overrated phenomenon

Poikkesin tuossa töiden jälkeen kirpputorilla ja koska unohdin akkarilistan kotiin, päätin keskittää huomioni muihin tuotteisiin, joka siis tässä tapauksessa tarkoittaa ymmärrettävästi elokuvia. Kävin vain yhdessä, aivan liian täyteen ahdetulla kirpputorilla ja ainakin siellä vhs-puoli osoittautui aika orvoksi, kun kaikki vähä mitä löytyi oli sekä ylihinnoiteltua että sarjaa Spider-man. Dvd- ja bluray-levyjä sen sijaan löytyi pilvin pimein ja muutamaa pöytää lukuunottamatta elokuvat osoittautuivatkin inhimillisiksi hinnoiltaan. Sillä c'mon, kuka umpimieli olisi valmis maksamaan yli viittä euroa jostain Epic Moviesta, saati sitten ottamaan sitä ilman uhkailua vastaan.

Muutaman pöydän penkomisen tuloksena mukaani maksamisen jälkeen lähti joukko aivan loistav... tosi hyvi... ihan v*tun huonoja elokuvia.
No okei pari hyvääkin joukkoon mahtui.

Macheten myynyt henkilö taisi todellakin vihata tätä elokuvaa, sillä miksi muuten hän pyysi tästä 5 neuroa kun taas Al Pacinon ja Robert De Niron Oikeuden Kasvot on hänestä 9 neuron arvoinen.

Mr. & Mrs. Smith on ilmavaa toimintaa, mutta vallan kiva sellaiseksi.

Book of Shadows: Blair Witch 2.
Olen hyvin hyvin pahoillani. Mutta hei, ensimmäinen osa on todella hyvä.

Lemony Snicketin Surkeiden Sattumusten Sarja on edelleenkin paras Tim Burton-elokuva sitten Päättömän Ratsumiehen. Siis mitä, eikö se olekaan Burtonin?
Edellisen kappaleeni annoin kauniille naisolennolle. Kirotut seireenit!

Full Disclosure on elokuva jonka yhden euron hinta kuulosti liian kalliilta elokuvalle jossa "alkoholisoitunut toimittaja saa vihiä jymyjutusta, jossa on kosolti kansainvälisiä kytkentöjä." Mutta hei, Fred Ward.

Pirun Pikku Apuri on elokuva jonka olen halunnut nähdä jo ainakin tosi kauan aikaa ja en tiennytkään, että kyseinen elokuva oli edes saanut suomijulkaisun osakseen. Kyseessähän on se kaikkien tuntema kertomus lapsesta joka hengailee Saatanan kanssa ja he tekevät kepposia. Penteleen huligaanit.

Mission of Justice.
Ihan yksi ja sama millaista tuubaa tämä tarjoilee, sillä elokuva on kaiken rahansa väärti jo kannen tekstin "out og uniform - out of control" ansiosta.

Ja kaiken kruunaa jälleen yksi neljän elokuvan mestarillinen kokoelma Action & Sci-fi Movies, jossa oikeasti kiinnostava elokuva on valitettavan nuorena kuolleen Brad Davisin Vengeance.
83 Hours 'til Dawn on tietenkin mestariteos jo siksikin, että pääosassa on (myöskin turhan aikaisin kuollut) Robert Urich ja kansiteksti "kidnapped and buried alive."
Rising Storm kertoo ilmeisesti Kokoomuksen hallitusjohdosta, sillä miksi muuten juonikuviona on "the rich are treated like royalty while the poor are treated like dirt."
Mutta me kaikkihan tiedämme, että syyni ostaa Action & Sci-fi Movies-kokoelma johtui Cyborg kolmosesta, sillä mikään ei voita elokuvaa jossa on "cybordellos and mechano-whores."

5 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Tuo Mission of Justice tunnetaan myös Martial Law III:sena, vaikkakin vain Wincottin mukana olon vuoksi. Cynthia Rothrockia ei tässä näy, mutta Karen Shepherd on ihan pätevä tuuraaja. Niin ja Brigitte Nielsen pahistelee, ollen aivan edelleenkin aivan älypitkä naiseksi... :D

Jännä tuo Action&Scifi movie kokoelma ja siinä olevat Rising Storm sekä Cyborg 3. Kummatkin kun löytyvät myös saman sarjan toisesta edustajasta, joka kulkee nimellä Silver Screen Hits. Veikkaan vain, ettei kumpikaan näistä ole elokuvateatterin kangasta nähnytkään...ainakaan Suomessa :D

...noir kirjoitti...

Tuuminkin kirpparilla, että Wincott ja Nielsen olisivat jossain leffassa yhdessä, mutta muistelin aivan oikein sen olleen muun niminen kuin Mission of Justice.

Siellä oli muutama näitä neljän leffan kokoelmia ja yhdessä ns. trillerikokoelmassa oli myös tuo 83 Hours 'til Dawn ja pari muuta siitä edellisestä esittelemästäni kokoelmasta jossa oli mm. se Hasselhoffin leffa. Nämä kokoelmat kun ovat saman firman kamaa, niin jos joku sattuu niitä keräilemään, joutuu ostamaan samoja leffoja useamman kerran.
Mutta sama se on näissä hieman isompiakin leffoja käsittävissä kokoelmissa. Minulla sellaiset Action Collectionint joissa toisessa paketissa on mm. Outlander ja toisessa on Mutant, mutta auta armias jos haluan saman sarjan Sci-fi collectionin, kun siinä ovat juuri nuo kaksi elokuvaa plus yksi muu. Ja jostain syystä toisella Action collectionilla oleva Tropa de Elite löytyy saman firman War collectionilta, vaikka ei sotaleffa olekaan. Eniten kuitenkin kiusaa sa, että Action collection-sarjan kokoelmista löytyy kyllä Ong Bak kakkonen, mutta ei ykköstä, että sen joutuu hankkimaan erikseen.

Okei, voisi olla huonomminkin. Sitähän voisi vaikkapa omistaa Lots of Movies ja Mitäs Me Spartalaiset-kokoelman jossa on tuon nimessä mainitun ikiklassikon ohella Date Movie, Epic Movie ja Sports Movie

Mörri kirjoitti...

Minä oon yrittäny, ihan tosissani yrittäny, näitä epic-, date-, shitmovie ohjaajien leffoja kattoo. Mut miks niissä on AINA joku vammanen tanssikohtaus kesken elokuvan. Toisekseen ne kestää 2 tuntia, niin en oo saanu montaakaan loppuun, kun usko niihin puujalkavitseihin kuolee tuossa tunnin kohdalla. MIKS NE ON NIIN PASKOJA!!! Esim ekassa Scary moviessa oli vähän yritystä, mut sit niitä jatko-osia alko tehtailemaan nämä kaverukset ja ne meni ihan aaaaaarghhh! MIKS NIITTEN PITÄÄ PILATA KAIKKI!! Ja sit mulla on facebook-kavereita, jotka ihan onnessaan hehkuttaa, ett kylläpä oli taas hauska. Johonkii huumorikoulutukseen pitäis tuommoset viedä...Auschwitziin.

Tota Pirun pikku apuria en oo nähny, vaikka harrasta saatana-aiheisia elokuvia. Viimeisin näkemäni on kauhee Babysitter wanted.

Tuoppi kirjoitti...

Mörri: Muistan kun olin aikoinani videovuokraamossa töissä, ja eräs asiakas tuli hymyssä suin palauttamaan Scary Movie 2:sta. Kehui sen olleen hauskin komedia sitten ikinä.

Noh, asiakas kun tunnetusti on aina oikeassa, niin enhän minä voinut muuta kuin myötäillä tämän mukana, vaikka mieleni teki toitottaa hänet suorinta tietä alimpaan helkuttiin. Scary Movie 2 kun ei mielestäni ollut millään muotoa silloin hauska, eikä se ole sitä tänäkään päivänä... Ja sama pätee myös noihin muihin movie movie viritelmiin...

...noir kirjoitti...

Minä muistan kanssa kuinka useampi, yleensä nuori asiakas kehui estoitta Date Movieta ja rikostovereitaan kaikkien aikojen hauskimmiksi elokuviksi, ja oma olotilani oli kuin Day of the Deadin alussa ja saatoin vain huutaa kysyvästi "hellouuu, is anybody there?!" mutta vastausta ei kuulunut.