maanantai 25. heinäkuuta 2016

But what about the Fellini festival?

Kirppissaaliit noin kuukauden ajalta.

Joskin jo heti ensimmäisessä kuvassa esiintyvät Tromat on tullut ostettua verkkokaupasta.
Hiukan ärsyttää tuo Troman best of-paketti syystä, että sen mainostetaan sisältävän kaikki (huom. kaikki!) Troman "tärkeimmät 80-luvun kulttiklassikot ja viimeaikojen villeimmät visiot" ja sitten siinä on vain neljä elokuvaa. Tämä firmalta joka on varmaan julkaissut jo kaksi leffaa sinä aikana kun olen päässyt kirjoituksessani tähän saakka. No, nyt sieltä tuli jo kolmas. Alle kympin maksaneena se toki on hintansa väärti, mutta ei sitä voi pahimmassa humalassakaan kutsua kovinkaan kattavaksi kokoelmaksi eikä mielestäni edes best ofiksi jo pelkästään siitä syystä, että kaksi elokuvista on Nuke 'em High-sarjan osia ja ne siis vievät jo yhdessä puolet tilasta. Lisäksi vaikka etenkin Poultrygeist onkin saanut suosiota osakseen niin koko Troma-historiaa ajatellen voidaan kyseenalaistaa sen kuuluminen parhaimpien joukkoon, sillä se ei ole vielä ehtinyt osoittaa arvokasta ikääntymistä ja näyttää pysyvänsä ns. parhaimpien joukossa. Niin ja jos kyseessä on oikeasti best of, pitäisihän siellä silloin olla myös Toxic Avenger. Tosin tässä tapauksessa hyvä vaan ettei ole, koska siksihän minä sen hankin että saisin muita Troma-leffoja kuin Toxicit. Sekin vielä muuten ärsyttää, että ehkäpä Nuke 'em High-sarja olisi pitänyt Toxicien tavoin erottaa kokonaan omaksi boksiksi, koska nyt siellä on ensimmäinen elokuva ja osa neljä. Mikä hiton juttu se on? Tämähän on kuin ostaisi Tappajai-boksin ja saisi vain osat kakkosesta neloseen. Toisaalta juuri ensimmäinen Class of Nuke 'em High oli se syy miksi tämän nyt ostin, että ärsyyntyminen on kaikin puolin vain lievää punoitusta.
Hauskasti olin jo tovi sitten luonnostellut kirjoitusta ensimmäisestä Sniper-elokuvasta ja sen yhteydessä mainitsen omistavani vain sen ensimmäisen osan, kuten myös nähneenikin vain kolme ensimmäistä, mutta puntaroin samalla että pitäisiköhän sitä sitten ruveta haalimaan koko sarjaa valikoimiini. No, tuossa nyt on Sniper Reloaded, joka ilmeisesti tyrkkää minut siihen suuntaan.
Anatheman A Moment in Time-dvd on aika veikeästi kasattu paketti:
Eipä näitä sivusta tuolla tavoin aukeavia dvd-koteloita juuri tule vastaan.
Toisella puolella dvd ja toisella cd.

Musiikkiakin tuli hankittua.
Vaikea sanoa kumpi on kovempi juttu, King Kong (1976) ost. vaiko Bruce Willisin kokoelma. Hausmylly se ei ainakaan ole. King Kong taitaa voittaa, sillä siinä on juliste mukana.
Nuristaan nyt sitten vaikkapa tuosta Run DMC-kokoelmasta, joka toki sisältää mainioita ralleja, mutta kuten moni varmaan muistaa niin iso juttuhan se silloin ilmestyessään oli niiden umpitylsien Jason Nevins-remiksausten vuoksi. Ne ovat ikävimpiä esimerkkejä siitä kuinka laiskasti voidaan remiksaus tehdä, sillä ne eivät tuo alkuperäisiin biiseihin mitään edistävää mukanaan. HItto, ne ovat niin laiskoja versioita ettei niihin saatu edes sitä laiskaa tump tump tump-biittiä peittämään kaiken alleen. Mutta kun niiden ohella mukana on kaksi liveversiota (eri biiseistä kylläkin) niin tämäkin kokoelma tuntuu olevan hieman samanlainen kuin se edeltävä best of Troma-boksi, että kunhan on vain heitetty jotain kasaan niin siinä meillä on joululahjapaketteihin taas jotain tarjottavaa. Ei kuluttaja tajua mitään. Jos kyseessä ei ole live- tai remixkokoelma niin niiden pitäisi olla vain bonuksina ja itse asian koostua alkuperäisistä biiseistä. Joten vaikka kannen tekstissä ei orinaaliversiohin lasketakaan Nevinsin miksauksia niin siellä on 16 og-biisiä, eikä 18.

Hieman luettavaa, pelejä ja videokasetteja.
Se keskimmäinen kasetti ei ole elokuva nimeltä Buena Vista Home Entertainment, vaan Dead Presidents.

Sitten on vielä tämä:

Näitä en ostanut:

Ja jos joku hetkenkin epäilee omia laululahjojaan, on epävarma siitä olenko minä tarpeeksi hyvä,,,, niin sen olisi pitänyt olla Bruce Willis.

8 kommenttia:

Franco kirjoitti...

King Kong on komia!

...noir kirjoitti...

Oikea karpaasi.

Tuoppi kirjoitti...

Kingu Kongu rules...

Tuoppi kirjoitti...

Hämärää peliä Palm Springissä vaikuttaa loistokkaalta tuotokselta...

HLK kirjoitti...

Lolitan markkinoiminen eroottisena kirjallisuutena on aika kajahtanutta monellakin tavoin...

...noir kirjoitti...

Pitää siis turvautua Hävyttömän eroottisiin seikkailuihin

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin hamärä kirpputori kun pitävät esillä tuommoisia jännyyksiä

...noir kirjoitti...

Kyllä se Dracula-viitta oli pelottava. Näin hyvin todentuntuista untakin siitä kuinka se roikkui vaatekaapissa ja sanoi "I want to suck your blood!"