keskiviikko 6. elokuuta 2014

Snow Sharks (Avalanche Sharks, 2013)

Kaukaisesta galaksista saapunut Skukkum-demoni on kironnut laskettelijoiden suosiman lumivuoren ja nyt kun siellä järjestetään rokkaavat bikinikisat, herää demoni auvoisasta unestaan ja sen seurauksena ilmaantuvat lumessa uivat verenhimoiset taikahait. Onneksi asiaan kuuluvasti vaarasta tietoinen pormestari haluaa pitää bileet käynnissä.

Jos näitä tarkoituksellisia koska emme osaa parempaakaan-sarjan roskaelokuvia ei tehtailtaisi niin suurella ilmestymistahdilla, niin Snow Sharksiakin osaisi arvostaa enemmän sen niin huono että hyvä-määreellä. Sillä onhan tässä taas tuttuun tapaan vähäpukeisia idiootteja työntämässä päitään ansaittuun kuolemaan ja mainion typerä idea (lumihai) joka onkin kaikkia muita tekijöitä suurempi houkute. Rahastamisesta tälläisiä elokuvia on vaikea kritisoida, koska totta mooses ne ovat tehty helpon rahan toivossa, mutta se ei niinkään suurinta nautintoa pilaa, vaan markkinoiden ylikuormittaminen.
Lisämiinusta Snow Sharks saa siitä, että lumihait esiintyvät liian harvakseltaan ja ideaansa ajatellen tämä on aivan liian vähäluminen elokuva jotta se siellä uiminen tehoaisi tarkoitetulla tavalla. Itse asialla elokuva on varmaan kuvattu kevään alkaessa, sillä se näkyvä lumi on tuolle ajalle tyypillistä sulamispisteessä olevaa. Tosin samapa tuo ajatellen lunta haiden kannalta, sillä nämä hait uivat missä vain ja eivät siten olekaan nimensä mukaisesti oikeita lumihaita. Ja vaikka heräävätkin keinotekoisen lumivyöryn vuoksi, niin toinenkin nimivaihtoehto on aika vääränlainen näille eväsankareille. Olisivat nyt suosiolla Skukkumhaita.

Toisin sanoen: ruma, tyhmä ja ajoittain hauska.

Tähdet: *
Snow Sharks

6 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Seuraavaksi varmaan tulee sitten laavahait tai jotain sen suuntaista...

...noir kirjoitti...

Varmasti on jo tekeillä ja ilmahai ja asfalttihai ja puuhai ja ja ja VESIHAI!

Franco kirjoitti...

Tuo Vesihai on todella creepy! Ja sitten sfääreihin: Avaruushai.

...noir kirjoitti...

No huh huh, tätä menoa joku menee vielä tekemään elokuvan jossa hai kiusaa suosittua lomakohdetta, eikä pormestari usko sheriffin varoituksia vaan pitää rannan auki.

Tuoppi kirjoitti...

Liekö moinen elokuva menestyisi? Hieman kyllä epäilen...

Occo kirjoitti...

^Tuskin, sehän olisi suora kopio Enzo G. Castellarin L'ultimo squalosta.