maanantai 11. elokuuta 2014

Guns. Drugs. Sex.

Kirpparikierros sujui rutiinilla, mutta yksi löytö vei tämän päivän aivan uusiin sfääreihin. Siellä oli värejä ja iloa ja kumisaapaskissoja ratsastamassa raketeilla kuuhun.
Border Run kertonee vaaleahiuksisesta Sharon Stonesta värjäämässä hiuksiaan mustiksi, tai sitten etu- ja takakannen kuvat valehtelevat.
Saint Sinner puolestaan on olettavasti kertomus jostain armeijan soittokunnan torvensoittajasta.
Die Welle. Kaivonetsintää.
Invictus. Morgan Freeman on Nelson Mandela, joka ei yhdessä vaiheessa ollut free man.
Violent Winderness-kokoelma sisältää kolme elokuvaa joista Primalin olen jo todennut pahaksi kakaksi, joten olihan se syytä hankkia tuplakappaleeksi kokoelmiini ja sen ohella voin varmastikin huomata myös The Hiken (Jarmo on hikke jota kiusataan liian hyvästä opiskelumenestyksestä) ja Rabiesin (juutalaiset hengenmiehet sheikkaavat) olevan paremman tuoksun tarpeessa.
Never Say Diessa ovat pääosissa Frank Zagarino ja Billy Drago, joiden molempien nimi on Frank, paitsi tietenkin Billyn.
Hornanmarssi saa olla ihan mitä tahansa, sillä hei C'mon, Gene Hackman ja Terence Hill. Vau! Odotettavissa runsaasti nyrkillä päähän lyöntiä ja reipasta meininkiä.
Täynnä Tarmoa kertoo hikisistä miehistä koskettelemassa palloa.


KUUKUNEN!


1 kommentti:

Tuoppi kirjoitti...

Zagarinon ja Dragon pätkä löytyy itseltäkin. Tosin, en ole tainnut sitä tähänkään päivään saakka saanut katselluksi. Tai ehkä olenkin, mutten vain muista siitä mitään...