tiistai 31. tammikuuta 2012

Movie monday: Silmäkarkkia

Vai että silmäkarkkia?

Mieleeni tuli heti nimiä kuten Kari Wuhrer, Milla Jovovich, Athena Massey, etc. Mutta vaikka nämä tälläiset esiintyjät eivät useinkaan pääse näyttelijänlahjoillaan loistamaan, leffatkin saattavat olla usein silkkaa kuraa, niin eivät he nyt oikeastaan hullumpia esiintyjiä ole ja välillä oikean leffan ja oikean roolin kohdatessa, he saattavat olla jopa loistavia. Ja usein heidän elokuvissaan on jotain muutakin minkä vuoksi ne viitsii katsoa, joten pelkän silmäkarkin vuoksi ne harvoin tulevat valituksi.
Siispä pengoin esille näyttelijän, joka on rehellisesti sanottuna aivan helvetin huono siinä ammatissa ja jonka leffat ovat useammin kuin usein samaa laatua. Vastaavasti tosin hänen elokuvansa ovat lähes poikkeuksetta tarkoituksellisen huonoja, että kyllä hän niihin sopii hyvin. Mutta tärkeintä kuitenkin on, että harvoin otan hänen elokuvansa katseluun muuta kuin kuolatakseni amatsonin perään.

Julie Strain

Strain on tehnyt elokuvia kuten Space Girls in Beverly Hills, Exterminator City, Delta Delta Die!, Zombiegeddon, Vampire Child, jne. Joten ei ihmekään, että hän on tehnyt minuun vaikutuksen.
Kaiken lisäksi, Strain oli naimisissa toisen Turtleseiden luojan, Kevin Eastmanin kanssa ja kattokaa nyt tätä tyyppiä!

Minulla on vielä toivoa. HAHAHA!

Ei kommentteja: