sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Movie monday: Lapsitähti

Vaikutuksen tehnyt lapsitähti?

Jake Lloyd.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Hehehe, ei mutta ihan oikeasti.

Ensimmäisenä mieleen tuli Kurt Russell, mutta sitten rupesin tuumimaan asiaa siten että enhän minä häntä "tuntenut" lapsitähtenä, joten hän ei alunperin ollut minulle lapsitähti. Siispä siirsin ajatukseni näyttelijöihin jotka ovat joko nyt lapsitähtiä, tai jotka ovat ainakin alunperin tulleet minulle tutuiksi sillä tavoin ja sitten haluaisin sanoa Drew Barrymore, mutta hänkään ei tehnyt minuun varsinaista vaikutusta lapsinäyttelijänä vaan vasta sen jälkeen.
Hetken asiaa puntaroituani tuli kuitenkin mieleeni näyttelijä, joka on tehnyt minuun vaikutuksen sekä lapsena että aikuisena ja hän on

Christina Ricci
Äitini on Merenneito, Addams Family, Jäämyrsky, Sleepy Hollow, Monster.
Ricci kuuluu siihen näyttelijäjoukkoon jotka onnistuvat olemaan lähes poikkeuksetta itse hyviä, vaikka muu elokuva ympärillä ei aina olekaan sitä.

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Hei, ei saa nauraa siellä. Jake Lloydin isä on sentään Turbomies.... :D

...noir kirjoitti...

Hah! Muistatko sen siinä leffassa olleen Sinbadin, joka tuolloin oli jotenkin esillä? Onneksi ei ole enää, sillä hänen rinnallaan jopa Andy Dick ja Pauly Shore ovat hauskoja.

Tuoppi kirjoitti...

Jep. Muistanpa valitettavan hyvinkin. Cosby showsta ja tietenkin Jingle All the Waysta. Enkä sitten juuri mistään muusta. Onneksi tosiaan ei ole esillä enää ihmisiä jutuillaan ärsyttämässä.