lauantai 10. elokuuta 2013

Titaanien taistelu (Clash of the Titans, 2010)

Aikana ennen jumalia olivat titaanit jotka olivat,,, no, jumalia. Sitten kalastaja Perseus (Sam Worthington) joka on jumalten sukua vetää pienen kalasaalin vuoksi pultit ja tappelee tietokonetehosteita vastaan, angstaillen samalla isälleen. Sä et ymmärrä mua. Mä karkaan kotoa ja liityn sirkukseen.

Heti elokuvan ensisekunneilta lähtien on selvää, että vaikka mukana on Pete Postlethwaiten, Ralph Fiennesin, Mads Mikkelsenin ja Liam Neesonin kaltaisia näyttelijöitä, niin heitä tärkeämpiä ovat tietokoneistetut muovitehosteet ja jumpe ja jukolauta niitä onkin paljon. Kuten Jan de Bontin The Haunting-remake (jossa Liam Neeson myöskin on mukana, joten hän lienee syypää kaikkeen) on myös Titaanien taistelu-remake niin pirun täyteen tungettu kimaltelevaa rihkaman oloista tehostetta, että oikein yrjö tulee kun seuraa kaikkea sitä sokerista huttua. On siellä jokin tarinakin takana, joka kaiken lisäksi pohjautuu mielenkiintoisiin myytteihin, mutta kakat siitä, kun voidaan seurata puunaama Worthingtonia ja glitteriä joka aiheuttaa varmasti enemmän epileptisiä kohtauksia kuin epilepsia.
Mutta jos oikein nollaa päänsä, niin tästä toisen pelaamasta tietokonepelistä voi jopa melkeinpä nauttia samalla tavalla kuin housuihin pissaamisesta, vaikka alkulämpö muuttuukin pian ikäväksi tunteeksi ja tuoksuksi.

Tähdet: *
Titaanien taistelu

6 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Perseuksella oli ilmiselvästi myöskin aussiaksentti. Tiedonjyvänen, jonka Kreikan mytologia unohtaa jostakin kumman syystä mainita :D

...noir kirjoitti...

Tunnettua myös on, että antiikin Kreikassa keksittiin termi "bitch", joka nykyään on otettu käyttöön muuallakin kuin Medusaa kuvailtaessa.

Tuoppi kirjoitti...

Näinpä hyvinkin, ja onhan se kaiketi vielä niinkin, ettei Krakenilla ole aikuisten oikeasti mitään tekemistä kreekujen kanssa....

corum81 kirjoitti...

Oli kyllä niin järkyttävää shaibaa. Jumalten hengailupaikan, Olympoksen, lavastukset olivat niin harrastelijateatterimaiset kuin vain voi olla.

...noir kirjoitti...

Ainakin Zeuksella oli naurettava kimalteleva haarniska

Occo kirjoitti...

TOOOOGEETHÖÖÖÖÖRR-HÖH-HÄH-HÄÄÄÄÄÄ!