maanantai 12. elokuuta 2013

Santa With Muscles (1996)

Lisää ylpeilemisen aiheita Hulk Hoganin elokuvauralta tuo tietenkin Joulupukin rooli, sillä miksipäs ei.

Ilkeä tiedemies Ebner Frost (Ed Begley Jr.) aikoo pakottaa lastenkodin sulkemaan ovensa, ihan vain ollakseen maineensa veroinen. Niin ja tietenkin saadakseen lastenkodin alla olevat kristallit, sillä niiden avulla voi vaikka tehdä jotain pöpikokeita.
Apunaan Frostilla on muun muassa mielenvikainen geologi ja kanadalainen pierukemisti, joten tiedämme ettei tässä ole kyse leikkimisestä.
Toisaalla ahne ja töykeä miljonääri Blake Thorne (Hulk Hogan) harrastaa huliganismia ja kotiinsa murtautumista, kunnes kolauttaa päänsä ja luulee olevansa Joulupukki. Jotta joulu tuntuisi joululta edellyttää se tietenkin turpaanvetoa, jotta niin lapset kuin aikuisetkin voivat hurrata. Seuranaan Joulupukilla on tietenkin tonttu ja varas nimeltä Lenny (Don Stark), joka tietää valkoparran oikean identiteetin, mutta koettaa hyötyä tilanteesta rahallisesti.
Tottakai Joulupukki päätyy lastenkodin avuksi, estämään Frostia toteuttamasta suunnitelmiaan ja täten pelastaakseen ärsyttävät kakarat kuten Adam Wylie ja Mila Kunis. Jotta lastenkotilaiset pääsevät nauttimaan rauhasta ja rakkaudesta, tulee Joulupukin tietenkin hakata ihmisiä naamaan.
Kaikki oppivat joulun oikean merkityksen.

Santa With Muscles on "number 43 out of 50 worst children's films by Total Film" ja se on sen lisäksi kerännyt paljon mainetta muillakin miinusmerkkisillä listoilla. Ihan syystäkin, sillä tämä ei ole siten huono kuten esimerkiksi se Hulk Hoganin The Secret Agent Club, mutta kun tämä vielä on niin pakotetun oloinen, että se alkaa nopeasti tuntumaan tylsältä. Joten siksi se ei ole kuin hyvin satunnaisesti nautinnollisen  huono. Eli kyseessä on valitettavasti vain pelkästään huono elokuva, vaikka juonessa ja sarjakuvamaisissa hahmoissa olisi ollut mahdollisuuksia vaikka minkälaisiin happivajauksiin aivoissa. Tämä saa valitettavasti Isäni on Turbomiehen vaikuttamaan hyvältä.

Tähdet: *
Santa With Muscles

2 kommenttia:

Occo kirjoitti...

Olen itse asiassa pyöritellyt parin kahelin kanssa jouluelokuvakimaraa tämä+Isäni on Turbomies+Silent Night, Deadly Night 2 :D

...noir kirjoitti...

Olenkin varmaan lukenut tuosta otsikolla:
"jouluelokuvaputki johti väkivaltaan"