maanantai 26. elokuuta 2013

My Best Friend's Girl (2008)

Ammattisikaisänsä (Alec Baldwin) koulima ammattisika Tank (Dane Cook) pyydetään apuun, kun arkajalkanyhveröt ovat menettäneet tyttöystävänsä liian kiltin luonteensa vuoksi. Tank sitten pokaa kyseessä olevan eksän ja yrjöää sikamaisuuksia kunnes neiti ymmärtää palata liian kiltin arkajalkanyhverön luokse. No, joskus ne asiakkaat ovat pahempia oksetuksia kuin Tank, että sillai.
Tottakai Tankin sovinistinen käytös toimii aina ja naiset ovat sulaa vahaa hänen edessään, silloinkin kun esittävät vihaisia. Sisimmältään Tank kuitenkin on kiltti piltti pupunen, joka ei haluaisi loukata ketään ja onkin vain kasvatuksen uhri. Siispä ennustettavia ongelmia syntyy kun Tankin serkku kautta kämppis, kiltti arkajalkanyhverö Dustin (Jason Biggs) pyytää apua saadakseen työkaverinsa Alexisin (Kate Hudson) ymmärtämään Dustinin olevan se tosirakkaus, vaikka tietenkään neiti ei asiaa näin näe. Tankin porsastelu kuitenkin vetoaa Alexisiin ja heidän välilleen syntyy seksuaalispainotteinen suhde, jonka aikana Tank menee rakastumaan uhriinsa. Tank haluaa tilanteen kehittyvän oikeaksi rakkaudeksi, kun taas Alexis ottaa asian enemmän hauskanpidon kannalta ja sitten on vielä Dustin, joka ei ole iloinen kun suhde paljastuu. Nyt pitää Tankin kasvaa ihmisenä ja miettiä mikä on todella tärkeää elämässä, ja ihmeen paljon sain aikaiseksi juonikuvausta noin kuluneesta ideasta.

Tusinakomedia jossa ei ole yhtään mitään uutta heille jotka ovat nähneet edes yhden lukuisista Jason Biggsin komedioista joissa hän esittää kilttiä miestä joka kokee väärinkäsityksen vuoksi noloja tilanteita, taikka yhdenkin Dane Cookin lajityypiltään komedioiksi merkityistä tuotoksista joissa hän on virnuileva jonossa etuilija joka sitten lopulta aikuistuu, taikka minkä tahansa Kate Hudsonin elokuvan jossa hän on mukana koska on mukana. Siispä jos tekee mieli katsella todella helppoa komediaa, jossa vitsit ovat sitä kuinka joku vahingossa sanoo jotain kiltin viatonta, mutta siitä muodostetaan ylireagoinnin avustuksella kaikkien kuullen jotain muuta, kuinka jonkun kulmakarvat leikataan erehdyksessä huis pois ja asia korjataan jollain tussilla ja jossa ns. rumat (yeah right) naiset ovat lähempänä huippumalleja kuin huippumallit, niin ei tämä nyt yhtään huonompikaan ole kuin ne fantastiljoonat muut vastaavat elokuvatkaan.

Tähdet: **
My Best Friend's Girl

2 kommenttia:

Anton von Monroe kirjoitti...

Arviosi ja elokuvan julisteen arvio menevät merkillisesti ristiin. Ethän nyt viilaa linssiin?

...noir kirjoitti...

Joku on varmaan photosopannut pois funny-sanan edestä kirjaimet u ja n