torstai 15. elokuuta 2013

In the future, a kickboxer and a robot lead a revolution against ruling cyborgs

Tuorein kipputorikierros muistutti jälleen, että on todella ärsyttävää kun jonkun on välttämättä otettava ostoskärryt mukaansa kapeille käytäville ja kuinka silloin kun kyseessä puolestaan on sopiva leveä käytävä, niin tuotetta pitää tutkia tutkia seisomalla keskellä sitä, tehden käytävästä kapean. Edellisen tapauksessa on ikävän ymmärrettävää, että tukkeuman kohdatessa on väistäminen jokseenkin mahdotonta ja jälkimmäisen tapauksessa väistäminen on ilmeisesti rikollista ja sitä ei näin ollen voi suorittaa. Ja tiellä seisova ei tietenkään ole se väärässä oleva, vaan hän joka erehdyksessä koettaa päästä eteenpäin.
Mainittakoon, että koska ostoskärryihminen osti jopa yhden nyrkin kokoisen maljakon, olivat kärryt ehdottomasti tarpeen ja herra minä seison keskellä, enkä väistä edes Paavia ei sitten ostanut edes sitä kirjaa jota niin innokkaasti sormeili.

Miksi, oi miksi ihmiset eivät voi koskaan seistä sivussa, vaan parkkeeraavat maallisen temppelinsä aina keskelle? 

Minä sen puoleen lähdin mukanani kassillinen hyvää, vaikkakin jo aikalailla rutiiniksi muodostuneita valintoja. Joten läjä ankkakirjallisuutta ja roskaelokuvia, joista jälkimmäiset saavat luonnollisesti esiintyä laajemmin tässä yhteydessä.

Cargosta olen kuullut hyvää, tai ainakin muistelisin kuulleeni kehuja siitä.
Piranha 3DD:ssä on väitetysti mukana tissejä ja olen suuresti pettynyt jos sellaiseen viittava nimi ja kuulopuheet ovat valheellisia. No, on siinä sentään Gary Busey. Mutta toivottavasti ne tissit eivät ole hänen.
Friday the 13th part 3 kiinnosti ekstrojensa vuoksi sen verran, että päätin päivittää formaatin kasetista sinisäteeseen. Jos noissa muissakin spessuversioissa on yhtä kiinnostavat lisät, tietää se enemmänkin rahanmenoa.Joskin todennäköisesti vain jos löydän niitä samaisella parin euron kappalehinnalla.
Steven Seagal on Hard to Kill, eli kotimaisittain Vaikeasti tapettava ja ilmeisesti hullu mies, sillä tämän elokuvan yhteydessä hän meni yhteen naispääosan hunajaisen Kelly Le Brockin kanssa, mutta myöhemmin erosi hänestä.
Tajusittehan, että mielestäni se hullu-osuus oli ero Le Brockista?
Valhalla Risingista luin juuri eilen kehuvan arvostelun ja mielenkiintoisesti se oli kirjattu mukaan Fangorian top 300-kauhuleffojen listaukseen. Minä kun oletan sen olevan kauhun sijaan pikemminkin sitä, että Mads Mikkelsen vetää barbaareja pataan.
Kick-Ass on tietenkin se elokuva, jonka jatko-osassa oleva Jim Carrey on sittemmin sanonut katuvansa osallistumistaan sellaiseen väkivallan ylistykseen.
Alli Gaattori kertoo Alli nimisestä tytöstä joka keksi Gatorade-urheilujuoman.
Guardian Angelissa Cynthia Rothrock vetää pataan, kuten tekee myös Martial Law kakkosessa ja mikäs sen mukavampaa.

5 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Minä puolestani bongasin kirpparilta parisen kipaletta VHS-nauhakkeita. Elm Street 4:sen ja vitosen suomi-julkaisut. Ne videosensuurin aikoinaan raiskaamat. Ikinä aiemmin en ole niitä katsonut, ja onkin toisaalta mielenkiintoista nähdä mitä leffoista on saksittu täällä aikoinaan poikkee....

Ja jos niin onnettomasti käy, etteivät nauhat pelitä kunnolla, niin saanpahan kansipaperit ainakin talteen. Huomattavasti hienommat ovatten kuin dvd läpysköjen vastaavat...

Tuoppi kirjoitti...

Ai niin.... Hyviä löydökkeitä olet onnistunut tekemään. Onkos tuossa Seagalin blu-rayssa muuten mahtollisesti mitään extroja? Uteliaisuuttaan uteleepi hän...

...noir kirjoitti...

Vilkaisu takakanteen kertoo, että traileri, joka sekään "may not be in high definition".

En nyt muista Elm Street vitosen leikkauksia, mutta nelonen on ainakin kasetilla leikattu todella tökerösti. Huvittavuuteen saakka. Etenkin siinä torakkamuutoksessa se on todella silmiinpistävää.
Mutta niissä on, kuten jo sanoitkin, hienot kannet ja vaikka ne punamustat dvd-kannet eivät nyt kaikkein kauheimpia olekaan, niin ovat kuitenkin kaukana noista maalauskansien loistokkuudesta.

Occo kirjoitti...

Nukahdin pariinkin otteeseen tuota PErjantai 13. kolmosta katsoessani. Mutta jos siinä oli hullun hunajaiset ekstrat...

...noir kirjoitti...

Muutama lyhytdokkari, jotka nekin selkeästi ovat leikattu yhdesä pidemmästä omiksi osasikseen. Mielenkiintoisin niistä käsittelee jääkiekkonaamion ottamista mukaan elokuvasarjaan.
Pari lyhytelokuvaa Fridayn hengessä ja tietenkin traileri.

Se on aika paljon, sillä yleensä tämänkaltaissa elokuvissa ekstrat jätetään joko ensimmäiseen osaan, jonkinlaiseen comeback-osaan, taikka remakeen ja varsinaiset tavalliset jatko-osat saavat hyvässä lykyssä seurakseen vain trailerin.