sunnuntai 27. elokuuta 2017

No matter where you're going it's the wrong place/Tobe Hooper 1943-2017

Viimeisen kuukauden tai jotain ajalta olevat ostokset sieltä, täältä ja osa vieläpä tuoltakin.
Pääosin kokoelman täytettä puuttuvien osalta, veriomuutoksia ja peruskamaa joka ehkä enemmänkin uteloitti kuin innosti pidättelemään henkeä. Simpsoneiden kausipaketista pitää todeta se, että hitto he ovat laiskistuneet sekä itse boksin että sen sisällön suhteen. Ennen edustivat parhaimmistoa, mutta nyt kuten itse sarjankin kohdalla ollaan vajottu peruskauraan jolla ei kannata pahemmin kehuskella.

Luettavaa joista oli varsin mukava löytää nuo Umpah-paht joita olen viimeksi lukenut peruskouluikäisenä. Eivät ne Asterixia voita, mutta ovat kuitenkin varsin hauskoja. Noista kuvan sarjakuvista moni onkin sellainen joihin en olekaan toviin törmännyt, kun kirjastoissakin ne näyttävät jo ajat sitten kadonneet joidenkin poistomyyntien myötä.

Pari supermakeeta paitaa.

Niin ja kuten otsikko jo paljastikin tässä tätä valmistellessani sain tiedon, että jälleen on yksi kauhugenren suurista poissa. Lepää rauhassa herra Hooper.

Tätä kirjoittaessani taustalla soi Front Line Assemblyn Airmech ost.

2 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Hianoja paitoja. Richard Geren Crack kiinnostaa, vaikkei mies ole mielestäni koskaan tehnyt mitään kovinkaan merkittävää leffa uransa aikana.

RIP Tobe Hooper 1943 - 2017

...noir kirjoitti...

Olen minä useammastakin Geren leffasta pitänyt, mutta pakko se on myöntää ettei hän ole mitenkään saanut maata tärisemään läsnäolollaan. Parhaiten hän tuntuu onnistuvan kun esittää jotain lipevää bisnesmiesmäistä roolia kuten asianajaja Alastomassa pelossa, jossa jäi mielestäni epäreilusti Edward Nortonin varjoon koska Geren rooli oli olla rehvakas vain pinnallisesti ja huomata ettei sillä pitkälle pötkitä.