perjantai 10. huhtikuuta 2015

War for the invrder form space

Tuossa olin jo hyvän tovin ruokaostoksien yhteydessä naureskellut elintarvikeliikkeen pienen leluvalikoiman joukossa olleelle robottitoimintafiguurille ja kaipasin sitä itselleni hyllykoristeeksi, mutta koska kyseessä on ihan silkkaa häpeäisit vähän-rojua niin mainitsin etten olisi valmis maksamaan sellaisesta pyydettyä hintaa. Eilen kuitenkin minulle suostuttiin myymään tuo lelujen Daavid-patsas ja Vitriviuksen robotti puoleen hintaan ja tottahan toki minä tartuin tilaisuuteen, jolloin kyseinen mestariteos päätyi Megatronin viereen hyllyn päälle.

Kyseessä on mikä lie Earth Tutelaryyn kuuluva jotenkin pornografisen kuuloinen Black Hunter-hahmo joka mainostaa, että se on nyt sitten "war for the invrder form space."

Siis "war for the invrder form space."

"... invrder form space."

Jep jep, taitanette siis ymmärtää mikä minua kiehtoo tässä ilmestyksessä.

Koska en ole aikeissa avata pakkausta (sehän pilaisi jälleenmyyntiarvon, joka voi vain laskea ostohinnasta) niin en voi kouriintuntuvasti kuvailla lelua, mutta näin läheltä katsottuna se kertoo varmasti kaiken mitä valokuvakin, että kyseessä on selkeästi halpakopiolelu jollaisia ostavat esimerkiksi lapsen isovanhemmat kun tuo kyseinen ikääntynyt sikiö pyytää lahjaksi Bionicle-hahmoa ja mummi sekä ukki harhautuvat pihiydessään toteamaan, että eikös tuo ole ihan sama asia.

Vaikka tutelary antaakin haulla tälläistä tulosta: "protector, guardian, or patron."
"The tutelary spirits of these regions."
Olen silti taipuvainen uskomaan, että näin hienohko merkitys ei ole ollut lelutehtailijoiden kansantasavaltaisissa valuuttasilmissä vaan ovat kuulleet vaikkapa artilleryn tutelaryna.
On tuo kuitenkin niin pahatakapuolista kamaa, että se sitä katsoessa pitäisi kuulla teemamusiikkina jotain tuomiopäivän tuntemuksia.

2 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Kirotushäröt ruelttaa :D

...noir kirjoitti...

Nin tkevöt.