keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

As the name implies, Giant Head is a giant with an enormous head

Arviolta viikon takaisen kirpputorikierroksen yhteydessä tulin ostaneeksi kahdella eurolla seuraavanlaisen plug'n'play-härpäkkeen.
Kyseinen mylly sisältää viisi peliä liittyen jotenkin Hämähäkkimiehen ihmeelliseen maailmaan. Tässä vaiheessa elämääni en kuitenkaan ole ollut valmis kokemaan kuin yhden peleistä jossa seittisankari kulkee jäykästi murjomassa pahiksia ja keräämässä rahasäkkejä. Puhumme siis silkasta unelmasta.
Kyseistä plug'n'playta on löydettävissä erilaisilla designvaihtoehdoilla, mutta ilmeisesti aina samoilla kauhistuttavilla pelivaihtoehdoilla. Tai no, ehkeivät ne pelit ole se kaikista uwebollmaisin asia tässä tapauksessa, vaan se kunnia lienee kuuluvan itse ohjaimelle joka on jäykkä kuin Kristen Stewart ja siten aika tehokkaasti tappaa varsinainen vapauttavan ilon.
Sen yhden pelikokemuksen perusteella kyseessä ei kuitenkaan ole kaikista kurjin elämys, mutta kyllä sitä todellista onnea saa näemmä etsiä enimmäkseen niin huono että hyvä-akselilta. Onhan se sentään aika hassu vempele.
Tässä nyt vaikkapa jokin video jossa kyseisen Lemarchandin laitteen sisältöä esitellään:


Samalla reissulla tuli eräästä marketista ostettua mielenkiintoisesti alennettuina kolme PS3-peliä joista tuota Angry Birdsia olen jo hieman pelannutkin. Ihan hauska on.
Veikeää hinnoissa oli se, että jokaisessa oli alennuksesta osoittava uusi hintalappu, mutta silti kassa veloitti niistä vielä reippaasti alle sen ja kokonaisuudessaan nuo kolme tulivat maksaneeksi juuri alle 20 euroa kun alennuslappujen perusteella olisimme hieman ylittäneet 30 euron rajan.

Lopuksi vielä tämän päivän työpanokseni:

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Joskus kirpparilla törmännyt tuohon samaiseen plukänpleihin, mutta jätin sen ostamati, kun hinta oli laatuun nähden tähtitieteellinen. Hullu on se, joka maksaa jne jne.

Occo kirjoitti...

Olet ryhtynyt furryksi?

...noir kirjoitti...

Tuoppi, joku voisi sanoa sen olleen nytkin ylihinnoiteltu.

Taitaapi olla Occo niin, että funky on osuvampi termi.