tiistai 10. joulukuuta 2013

I was depressed, I was confused and I was turning Japanese

Uusi asuntoni tarjoaa aiempaa enemmän tilaa ja se haaste otetaan vastaan. Onneksi ja kenties välillä pahaksikin on tuossa ihan nurkan takana paikkakunnan suurikokoisin kirpputori, joten sieltä niitä tilan täyttäjiä on helppo löytää. Tällä kertaa sellaisia ovat muun muassa:
F/X - Murha tilauksesta, joka on varsin kelvollinen jännäri. Muistan jopa pitäneeni elokuvan kakkososastakin.
The Big Call, jonka pääosassa kekkuloi varmasti edelleenkin Liftarista ja The Outsidersista tutuin C. Thomas Howell. Vaikuttaa tosi kököltä elokuvalta, mutta jotenkin minua rupesi naurattamaan elokuvan idea benjihyppäävistä pankkiryöstäjistä.
Telemarkin sankarit, jossa Kirk Douglas on Rolf.
REC, joka on ihan hyvä kauhistelu. Muutoin en kuitenkaan olisi tätä elokuvaa ostanut, elleivät kakkoslevyn bonukset olisi saaneet minua koukutettua.
Don Huonot: olimme kuin veljet. Nykyisin ei oikein tule konserttitaltiointeja taikka musiikkivideokokoelmia osteltua, kun niitä tulee enemmän vilkuiltua jonkin tuben kautta, mutta donkkarit oli sen verran loistava bändi, että pitihän tämä nyt viimein niiden audiolevyjen seuraksi hankkia.
Mortal Kombat the Animated Video: matka alkaa. Fatalitya piirretyssä muodossa.
Oikeuden puolesta, joka muistini mukaisesti on varsin hyvä leffa ja miksei olisi, sillä onhan kyseessä Walter Hillin ohjaustyö.
Deep Rising on varsin maittavaa aivokuolleisuutta ja lonkerohentaita oikeilla näyttelijöillä.
Sgt. Kabukiman N.Y.P.D. Hei c'mon, SGT. KABUKIMAN N.Y.P.D. Nimi varmasti kertoo jo kaiken oleellisen tästä Tromaroskasta.
Cold Sweat. Osa saattanee muistaakin, että aika tovi sitten ostin Charles Bronsonin elokuvan Kylmäverinen, mutta oikeastaan varsin hauskana yllätyksenä kasetille oli elokuvan päälle nauhoitettu Dallasin jakso. Kylmäverinen tunnetaan myös nimellä Kylmä hiki, mutta oleellisinta on, että kyseessä on Cold Sweat ja toivon mukaan tällä kertaa kasetti ei sisällä J.R.:n paukuttelua. Sormet ristiin, että siellä onkin Dynastian jakso.

2 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Benjihyppääjät pankkirosvoina! Vau, siisniinku, vau! :D

...noir kirjoitti...

"Kiehtova nainen palkkaa Los Angelesissa toimivan yksityisetsivän Blaise Rybeckin tutkimaan veljensä katoamista tässä monisäikeisessä toimintatrillerissä. Jäljet johtavat benji-hyppyä harrastavan adrenaliininarkomaanien ryhmään, ja Rybeck paljastaa suunnitelman ´nostaa´ miljoona dollaria rahalähetysautosta. Petosten ja vaarallisten suhteiden ympäröimänä Rybeck hyppää pää edellä uransa vaarallisimpaan tehtävään."

Vau, siis niin kuin vau.