perjantai 22. helmikuuta 2013

When in doubt, cut up a pig . That was the town's motto

Eli tulipa vierailtua kirpputoreilla jälleen kerran ja tällä kertaa voin sanoa, että olen varmasti se kaikkein uteliain tietämään mitä elokuvaostokseni oikein ovatkaan. Niin moni tällä kertaa mukaan tarttunut kun ei ainakaan kansikuvansa perusteella sano itselleni muuta kuin "virheostos" Tuttuja näyttelijänimiä kyllä löytyy, mutta lukematta elokuvien juonikuvioita en osaa sanoa sisällöstä mitään. Joten arvataan.

Kuten huomaatte, moni edeltävän kuvan esittämistä tapauksista on niitä kökkökokoelmia joita ah niin kovin janoan nähtäväkseni ja ymmärrettävästi olin ilokaasuissa huomatessani myynnissä näinkin monta pökälettä. Tosin huomautettakoon, että yhden, Great Family Movies-kokoelman jätin ostamatta, sillä edes minä en niin alas ole vielä romahtanut.

Pan's Labyrinth on tietenkin se kaikille tuttu elokuva, sillä onhan kyseessä se hyvä 2000-luvun Liisa Ihmemaassa-elokuva ja tämä minulta löytyi dvd-muodossa jo entuudestaan. Kahdella eurolla näin perustelluksi syyksi vaihtaa formaattia ja ennen kuin joku mahdollisesti haikailee sen nyt ylimääräiseksi jääneen kappaleeni perään, niin sori, lupasin sen jo etiäpäin.

The Power Within ei sano hevonkukkuakaan minulle, mutta kannen supernörttikungfumestari ja takakannen juoniselostus, joka on kirjoitettu neljään kertaan ja kaikki samalla kielellä voittivat minut puolelleen.

Flight of the Conchords on myös varmasti tämän listauksen tutuimpia tapauksia ja miksei olisi, sillä kyseessä on vallan mainio kuivan koominen tv-sarja. Kakkoskausi sopii hyvin ykkösen perään ja eniten tässä vielä muoveissa olevassa paketissa mietitytti sen kahden euron hintalappu, kun vieressä olisi ollut Drillbit Taylor seitsemällä eurolla.

Trapped: Buried Alive ja Contagion ovat myös itselleni entuudestaan tuttuja, sillä jostain demonisesta syystä minulla on ollut molemmat videokasettiversioina entuudestaan. Trapped: Buried Alive ei kiinnostanut uusintakatselun vertaa, mutta Contagionin virusmylläkässä on mukana Bruce Boxleitner ja hän on Boxleitnereista leitnerein.

Deadbolt tarttui käteeni ja poistui siitä, kunnes tarttui uudemman kerran. Kansikuvan onnistuneisuus, takakannessa luvattu kämppisjuoni jossa "hän ei aavista, että mies on psykopaatti" ovat aivan killeriä.

Ja sitten ne ostoshelmet, joiden kohdalla en siis lukenut takannesta sanan sanaakaan ja etukansistakin hyvin vähäisesti mitään, sillä näitä hankin pitkälti mieltymyksestäni roskaelokuviin ja etenkin näihin mestarillisesti nimettyihin kokoelmiin.

GREAT ACTION MOVIES
Tunnelissa ilmeisesti Daniel Baldwinin eteen nousee tunneli. Kun taas Land of the Freessa William Shatner näemmä heittelee palavia helikoptereita. The Stray on varmastikin Michael Madsenin uran kohokohta ja Avalanche on todennäköisesti Trapped: Buried Aliven abortoitu kaksonen.

KIDZ MOVIES
Ensinnäkin, fakin hieno nimi tällä kokoelmalla ja on varmasti sopiva, sillä Little Big Footissa näyttäisi olevan kääpiöisojalka, eli olettavasti pienijalka. Magic Kidissa on klovni, Two Bits and Pepperissa hevonen, kun taas Hollywood Safarissa näyttäisi John Savage metsästävän pikkulapsia. Ihan ymmärrettävää.

THRILLERS
Ei kai, että ihan thrillers. Armias luoja, anna tämän kokoelman sisältää jännityselokuvia.
Joten Michael Caine on kuten Billy Idol, eli A Shock to the System, Jeff Fahey toteuttanee radioasemien soittolistoja elokuvassa The Hit List (itse asiassa olen tainnut nähdä tämän leffan aiemminkin ja jos näin on, niin sehän on ihan hyvä palkkatappajaleffa). Nyttemmin edesmenneet Ron Silver ja James Coburn ovat Skeletonsin kirjaimellisia luurankoja ja Fortunes of Warissa on neljä näyttelijää joiden etunimi alkaa m-kirjaimella. Tai no, Martin Sheen ei oikeasti ole Martin, eikä edes Sheen.

HOLLYWOODS BEST
Gil Bellows elokuvassa The Courage to Love, Eric Roberts Wildflowersissa, Jill Eikenberry My Boyfriend's Backissa (joka kertonee kiropraktikosta) ja Randy Quaid Martians Go Homessa.
Niin, mikä se tämän kokoelman nimi nyt olikaan. Hollywoods Best. Totta, sillä kun minä ajattelen Hollywoodin parhaimpia elokuvia, niin toki minullakin tulee mieleeni Jill Eikenberryn elokuva joka on "an NBC movie of the week."

Edellä mainittujen lisäksi muutama ankkasarjakuva ja Aphex Twinin kokoelma.

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Avanlanchen tulin itseasiassa tuossa jokin aika sitten katsoneeksi. Karate Kid III:sen pahishan se siinä oli sitten pääosassa. Ja lumivyöryjäkin siinä nähtiin. Toi mieleen sen toisen leffan, jonka pääosassa on David Hasselhoff. Mikäs sen nimi nyt taas olikaan? Ai niin, Avalanche... :D

...noir kirjoitti...

Ja yhdessä noista elokuvista on mukana William Zabka, joten tämähän on melkein kuin Karate Kid-reunion.

Tuoppi kirjoitti...

Tuo Zabka se putkahtelee väliin esiin mitä yllättävimmillä tahoilla. Oli mukana myös taannoin arvostelemassani Antibodyssä...