sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Extract (2009)

Joel (Jason Bateman) pyörittää pientä tehdasta. Työntekijät eivät osaa toimia tiiminä, vaimo ei anna puskaa, paras kaveri ratkaisee kaiken päihdeneuvoilla, työpaikkaonnettomuus meinaa viedä kaikki rahat ja se 70's Shown vikisevä tyttö vinkuu.

Mike Judge halusi ilmeisesti kakkahumoristisen Idioluution jälkeen palauttaa mieliin, että hän teki myös nokkelan työpaikkakomedian Konttorirotat ja Extract onkin hyvin samantyyppinen elokuva. Mitä nyt ollaan vaihdettu näkökulma turhautuneesta alaisesta turhautuneeseen johtajaan. Eikä tämä nyt mikään hullumpi elokuva olekaan. Kunhan vain tuntuu vanhan lämmittelyltä ja jää siksi hieman tarpeettoman haaleaksi.
Bateman on ihan ok tavispomona, J.K. Simmons on sopiva tukijalka ja Ben Affleck osoittaa jälleen miksi hän on parempi elokuvaohjaajana, kun taas Mila Kunis ei edelleenkään onnistu olemaan mitään muuta kuin söötti, mutta rasittava vinkuja joka vaatii avukseen suotuisat tähtien asennot ja ihmisvauvan uhrauksen onnistuakseen olemaan vakuuttava esiintyjä.

Muutama veikeä työpaikkaan yhdistettävä jos hän ei tee niin en minäkään tee-huomio pelastaa paljon.

Tähdet: **
Extract

Ei kommentteja: