torstai 16. huhtikuuta 2020

College (2008)

"Did You Know? This film was widely panned by critics, many criticizing the movie as unfunny, disgusting, unoriginal and derivative."
Ah!, se kenties selittää miksi tämä on ainakin toistaiseksi ohjaaja Deb Haganin ainoa täyspitkä elokuva.

Kevin (Drake Bell), Carter (Andrew Caldwell) ja Morris (Kevin Covais) eli perinteiset kiltti herkkis, lihava rivosuinen sika ja nynny rillipää ovat parhaimmat kaverit jotka lähtevät tutustumaan yliopistoon, osaksi parantelemaan Kevinin särkynyttä sydäntä ja osaksi bailaamaan, mutta eivät missään tapauksessa katsomaan olisiko siellä hyvä jatkaa opintoja. Dokausta, pilvenpolttoa, eritteitä, noloja tilanteita, tissejä, seisokkeja, joku saa turpaansa ja lopulta Kevin löytää todellisen rakkauden. Skeittipunk soi ja tuottajat ovat luottaneet katsojien olevan samanlaisia tyhjäpäitä kuin itsekin ovat.

Totta, tämä todellakin on "unfunny, disgusting, unoriginal and derivative" ja on sitä aivan kuten ne lukuisat muutkin tietoisesti sellaiseksi tehdyt ns. teiniseksikomediat, joten vaikea on tätäkään kehua, mutta...

on tämä ehdottomasti sieltä huonoimmasta päästä.

Uskomatonta että tämän tekemiseen saatiin tuhlattua seitsemän miljoonaa dollaria ja vielä uskomattomampaa on, että se tuotti jopa kuusi niistä takaisin.

Tähdet: *

Ei kommentteja: