tiistai 30. heinäkuuta 2013

The Survivor (1998)

Eli Terminal Force 2. Vaikka en tiedä miten tämä on jatkoa Terminal Force ykköselle muuta kuin nimellisesti. Mutta tämä kuulostaa mielenkiintoiselta:
"in association with Puerto Rico Investors' Tax Credit Film Fund."
Heillä on tasan yksi elokuvatuotanto plakkarissa ja tuolla nimellä oikein huudetaan veronkiertoa, tms. Vaikka tietenkin kyse on vain jostain kuvauspaikkana toimineen Puerto Ricon myöntämästä verohelpotuksesta, jolla saatiin houkuteltua elokuvantekijöitä luokseen ja tämän elokuvan perusteella on ymmärrettävää miksei niin näköjään enää myöhemmin tehty. Tulee ihan mieleen Highlander 2, jossa pankki otti elokuvan oikeudet haltuunsa ja lopputuloksesta päätellen antoi kirjanpitäjän tehdä elokuvan leikkauksen.

Olemme tulevaisuudessa ja kuten takakansi paljastaa, niin 2000-luvulla, joka on sitten aika ympäripyöreästi todettu. Onko vuosi 2001 vaiko 2002? No kuitenkin, rappeutunut Maapallo on tietenkin hylätty ja siitä on tehty viidakkovankila universumin tuhmimmille ihmisille ja arvatkaapa vaan minne presidentti Bradford (Richard Herd) haaksirikkoutuu vältyttyään terrori-iskulta avaruudessa. Täällä kotiplaneetallamme Bradford jää heti post apo-joukkoa johtavan ilkeän langenneen poikansa Kylan (Richard Moll) vangiksi, joka tietenkin näkee panttivangissaan mahdollisuuden päästä pois vankilaplaneetalta joka ei ole Fiorina 161.
Bradfordin mukana Maahan erilleen päätyivät miehen pojanpoika Daniel (Jasper Schellekens) ja joukko jeesmiehiä, jotka saavat apua mieheltä jonka aluksi luulin olevan Joe Lara, mutta ei sitten ollutkaan. Kyseessä kuitenkin on samanlainen puunaama Xavier Declie, joka esittää sitä sankarillista yksinäistä sutta joka ei halua muita ihmisiä vaivakseen, mutta silti auttaa ahdinkoon joutuneita. Sitten puunaama pelastaa kaikki kannibaaleilta. Tai no, on ainakin mukana kun pelastutaan.

Mutta hetkinen, mikä elokuva on tämä joka kuvaillaan The Survivorin sivulla?

Ihan kakka elokuva.
Jos elokuvan paras asia on 70's Showsta tuttu Lisa Robin Kelly, joka siinäkin sarjassa oli tämän elokuvan tavoin vain jotain joka tekisi mieli tyrkätä jyrkänteeltä alas, niin se ei ole hyvä asia. No, oikeasti hän ei ole The Survivorin paras seikka, sillä se kunnia annetaan...

Ei, en keksi mitään.

Tämä elokuva ei ole edes tarpeeksi huono.

Tähdet: *
The Survivor

2 kommenttia:

Jessus kirjoitti...

Tätä on tullut muutamaankin otteeseen pyöritelyä kirpparilla hyppysissä mutta on toistaiseksi saanut vielä pöytään...

En ole nyt kyllä aivan varma, että kumpaan suuntaan arvostelusi kallisti ostopäätökseni... :D

...noir kirjoitti...

En minäkään osaa sanoa kannattaa sitä ostaa vaiko ei, vaikka kuinka olisi roskaelokuvien ystävä.
Sormissa sitä kyllä kannattaa vastaisuudessakin pyöritellä.