lauantai 6. heinäkuuta 2013

If you're going to race with the devil, you've got to be as fast as Hell

Kohtalokkaan syntymäpäiväni (0707) kunniaksi sain jo eilen hieman lahjuksia ja koska osa niistä on elokuva-aiheisia niin tulkaa esille.
Siskollani on aina tapana pistää paketteihinsa kaikenlaista pikkusälää ja joukossa on usein elokuvakin, joka oli tällä kertaa tuo Goon, josta en tiedä oikeastaan mitään muuta kuin, että luulin ensivilkaisulla sitä joksikin konsolipeliksi. Se näyttää jotenkin joltain EA-sportsilta.
Eräs ystäväni puolestaan lahjoitti Schwarzeneggerin Running Manin ja Gary Danielsin Riotin, joiden valinnassa hän sai harrastaa tiedustelua, sillä kyseinen henkilö ei uskaltanut ostaa elokuvia siinä pelossa, että minulla jo saattaisi olla kyseiset elokuvalliset muoviseoslevyt. Mutta puhelin käteen ja asiasisällöksi "moi, mä on just nyt ostamassa sulle synttärilahjaa. Mä luettelen sulle elokuvia ja sano jos sulla on nää". Joten suuria yllätyksiä eivät nämä kaksi elokuvaa olleet, etenkään kun Running Man minulla on ollut jo aiemminkin kasettimuodossa, mutta halusin palauttaa sen takaisin kokoelmiini.
Mikä puolestaan oli yllätys, oli mukana saapunut R2D2-saippuapullo.

Mistä tulikin mieleeni oma aiemmin koettu kirppis- ja uusiokeskuskierros, jonka tuloksena en ostanut Mike Oldfieldin Ommadawn-levyä, enkä Kullannupusta tutun Joey "woah!" Lawrencen äänitettä, sillä molemmat olivat niin naarmuisia, että ainoa pelastus olisi ollut roviolla polttaminen. Hiukan sääli, sillä Lawrencen levy olisi varmasti ollut sontaa, mutta hauska ja Oldfield on Oldfield, joten se nyt olisi ollut selviö.
Musiikkia kuitenkin siirtyi hallintaani Tribute to Vangelis & Jarre-levyn myötä, jonka sisältö on siinä mielessä hauska, että sen olettaisi olevan tribuutti Evangelos Odysseas Papathanassioulle ja Jean-Michel Jarrelle, ja näin onkin, mutta onpa mukaan eksynyt myös yksi Maurice Jarren kappale. Eli levyn nimi on oikeassa.

Myös muutama animaatiokasetti suoritti tiensä luokseni.

Myöskään Buzz Lightyearia en voinut ohittaa, vaikka oikeasti en ole kiinnostunut niin hänestä kuin PEZeistäkään. Tosin en itseäni ajatellukaan kun tämän ostin ruhtinaallisella eurolla.

Ja saatan olla hullu, mutta en sentään mielipuoli, joten tähän minä en sortunut.

6 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Kirppis on pop!

Niin ja onnittelut syntymispäiväsi johdosta nääs.

...noir kirjoitti...

Sitä se on ja kiitos, vaikka huomennahan se vasta on

corum81 kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! :)

Running man on kyllä ihan parhautta. Yksi lempielokuvistani pienenä, mutta toimii vieläkin. Ei ole kauas mennyt totuudesta tämä tulevaisuuden reality-ohjelmien visio.

Hieno pez-löytö! Itse kuulun kerääjiin, mutta jätti-Buzz lähti paljon hintavammalla summalla kuin eurolla.

...noir kirjoitti...

Itse asiassa, sinä juuri olit mielessäni kun tuon Buzzin näin. Kun muistelinkin, että se olit sinä joka näitä keräilit.

horrendous kirjoitti...

Suuret synttärionnittelut!

Minä perustin joskus muinoin kotisivut ihan vain sen vuoksi, koska ihmiset halusivat välttämättä antaa yllärileffoja lahjaksi, mutta eivät tienneet mitä hyllystäni löytyi jo valmiiksi. Noilla sivuilla ei sitten muuta sisältöä ollutkaan kuin listaus elokuvistani!

...noir kirjoitti...

Mainio idea, varsinkin jos nimenomaan kuitenkin olisi saamassa juuri leffoja, tms., niin sieltä voisi katsoa onko kohteella jo se ja tämä. Siinä kun kysyy etukäteen onko sinulla jo tätä, menee yllätys tyystin hukkaan.
Laajan valikoiman vuoksi saankin usein sellaisia joita jo minulla on, kuten esimerkiksi äskettäin kun sain kollegaltani kassillisen ankkasarjakuvaaa ja noin 200:n eri sarjakuvan joukosta vain kahdeksan oli sellaisia jotka pidin, ja niistäkin osa minulla oli jo entuudestaan, mutta vaihdoin parempikuntoiseen. Loput ovat kaapissa odottamassa kunnes saan lahjoitettua ne eteenpäin. Tosin tässä tapauksessa listasta ei olisi ollut varsinaisesti apua, sillä toverini oli heittämässä niitä roskiin ja minä sanoin, että et helvetissä, anna ne minulle. Jos en pidä niitä itse, niin annan jollekin, mutta roskiin niitä ei heitetä.