tiistai 12. syyskuuta 2017

Repeat

Edellisen postauksen sisarteokseksi se seuraava pino elokuvia jotka lähtivät lahjoitukseen.
Ja haukansilmille tiedoksi, ehdin korjata sen virheen jonka tuohon Collateral-lappuun tein.

Itsekin otin jotain sieltä kierrätyskaapista kun mukaani lähti laatukirjallisuutta.

Edeltävään sopivasti loppuun vielä kirjallisia hankintoja.
Tuo Vampyyrit-kirja on kertaalleen aiemmin tullut selatuksi läpi (olikohan se kirjastosta lainassa?) ja onhan se aika kauhea, sellainen for dummies-kirja ja silloinkin oikeastaan vain for Underworld/Twilight-dummies koska kaikki muu on mukana kuin pakosta kun pitäähän se nyt olla jonkinlainen maininta Nosferatusta, Bela Lugosista ja Christopher Leesta, muuten tulee kakkaa niskaan. Liittyi se mihin tahansa on se tasoa hihihi, jänskää ja ihqua ja jos kerran old school-shitti ei oikeasti tekijää kiinnostanut niin olisi vain rehellisesti pysytellyt glitterin parissa kuin pistänyt mitään väkisin sekoittamaan massua.

Tätä kirjoittaessani taustalla soi: Front Line Assembly - Airmech ost.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo lappuidea on kyllä kiva.

"Paras elokuva jonka tulet näkemään" - ja voi, minulla jäi kesken...

p.s. Immortalsin olen nähnyt, mutta en muista siitä tuon taivaallista, joten sinänsä käsite siitä onko sen nähnyt tai ei, on yhdentekevä :D

- Waltsu

...noir kirjoitti...

Jotain odotuksistani ja niiden vähäisyydest Immortalsia kohtaan kertonee se, että luulin alunperin sen olevan Sam Worthingtonin Clash of the Titans jota en erottanut Wrath of the Titansinsa, joten sellaisten onttouksien vuoksi en muistanut jo kertaalleen ostaneeni Immortalsin. Sinänsä paha juttu kun ohjaajana sentään on Tarsem jonka The Cell ja The Fall saattoivat olla elokuvina mitä tahansa niin ne olivat ainakin visuaalisia orgasmeja ja siksi muistettavia.

Tuoppi kirjoitti...

Minullakin on tuo samainen vampyyrikirja hallussani hyllyssäni. Veikeä teos onpi sisällöltään hyvin pitkälti se. Lappuideasta diggailen minäkin. Virheineen ja korjauksineen päivineen.

horrendous kirjoitti...

Piti jo tuohon edelliseen osaan kirjoittaa, että tosi mainio idea tuollainen kierrätyskaappi ja kiva jos se oikeasti toimiikin. Niin ja minä myöskin arvostan noita lappuja, joita olet kirjoittanut leffojen mukaan.

Itse olen tasan kerran päässyt tonkimaan SAA OTTAA -leffapinoa ja siinä oli kyllä sellaista romcom-sontaa, että minulle olisi pitänyt maksaa siitä, että vien siitä jotain mukana. Harmi.

Veisin itsekin mielummin johonkin ilmaiseksi tyrkylle ylimääräiset leffani kuin yritän kaupitella niitä eurolla kirppiksellä, mutta ei sitten taas oikein ole paikkaa johon viedä. Pitänee raahata joku kaappi kotipihalle...

...noir kirjoitti...

Hyvin ainakin ne minun viemäni leffat ovat tehneet kauppansa kun tämä viimeisin pinokin oli kadonnut parin tunnin aikana ja edeltävän kasan kohdalta kuulin läheisessä liikkeessä työskentelevältä ystävältäni, että se ei ilmeisesti ainakaan ollut mennyt siten että joku olisi muita ajattelematta vain ottanut koko kasan katsomatta mitä siinä on, vaan parissa erässä olivat lähteneet. Olen kyllä huomannut, että siellä kaapissa on muutama tavara jotka ovat olleet alusta asti liikkumatta, mikä ei nyt kovin pitkä aika vielä tässä vaiheessa ole, mutta se osoittanee että kenties joidenkin tavaroiden paikka ei enää olekaan muualla kuin jätteissä.

Seuraava pino lappuineen on valmistumassa, mutta siitä lisää sitten jossain muussa vaiheessa.