keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Out Cold - kylmää meininkiä (Out Cold, 2001)

Kampaamattomat hiukset, löysät vaatteet, olut, teinipunk ja lumilauta. Awesome!
Ongelmia tuleekin siis kun chillailumestana käytetty lumivuori myydään stetsonpäiselle bisnesmiehelle (Lee Majors) joka aikoo potkia pois slackerit ja juppeuttaa koko paikan. Sano ei univormulle ja parturille.
Exästään huonosti toipuva löysähousu (Jason London) on tarinan muka normaali heppu ja hän tietenkin sitten pelastaa vuoren ja valloittaa tarinan söpön tytön (A.J. Cook), kunhan on ensin tuttuun tapaan myynyt itsensä ja pettänyt kaikki.
No ainakaan tässä ei ollut sitä rikkaat vastaan köyhät-laskettelukilpailua. Tai, ehkä sellainen olikin. En minä enää muista.

Tässä elokuvassa on pari Casablancasta muotoillen lainattua repliikkiä ja heti sen perusteella Out Cold on IMDb:n mukaan "very loosely based" tuohon bogartklassikkoon. Todellakin hyvin löyhästi. Yhtä paljon kuin Hellraiser pohjautuu Pinokkioon.

Samaa tuttua Ski School-huttua kuin Ski School, mutta vaikka mukana ovat (piilotetut) tissit ja dokaus, niin alatyylihuumori jää aivan liian kiltiksi. Kuin katselisi jotain Pieni talo preerialla-versiota jossa alkoholiprosentti on juissimehu.

Zach Galifianakis pilaa Pink Floydin pitämällä The Wall-paitaa.

Tähdet: *
Out Cold - kylmää kyytiä

Ei kommentteja: