maanantai 28. syyskuuta 2015

All American Orgy (Cummings Farm, 2009)

Kolme nuoresta aikuisesta koostuvaa pariskuntaa matkaa maaseudulle järjestääkseen orgiat ja näistä kuudesta ihmisestä jokainen nainen on keskenään täysin samanlainen persoonaton olemattomuus, mikä tosin on parempi kuin ne miehille kirjoitetut persoonat: ärsyttävä alkoholisti, Woody Allen ja tyyppi joka kusee suuhunsa.
Se tyyppi joka virtsaa itseensä näyttää viiksineen David Arquettelta Screamissa ja näemmä ilman niitä Dylan Moranilta:
Ei liene vaikea arvata, että osa henkilöistä on innokkaammin mukana kuin toiset, joku on ihastunut ystävänsä puolisoon ja tämä aiheuttaa mustasukkaisuutta, joku ei laisinkaan siedä toista ja intiimi joukko saa seurakseen kuokkavieraan joka tuo omat mitättömän lisänsä panohuumoriin.

All American Orgy ja toiselta nimeltään ah, niin kovin nokkela Cummings Farm koettaa ns. American Pie-kansikuvastaan huolimatta olla muka aikuisille suunnattu seksuaalinen ihmissuhdekomedia, mutta vaikka tempo onkin tavanomaisia teiniseksikomedioita raukeampi, niin ihan ihan samaa penikseni juuttuu johonkin väärään paikkaan ja aiheuttaa nolon tilanteen-komiikkaa tämä on kuin ne miljoonat muutkin barely legal-komediat. Joten vaikka sitä virtsaputkitulehdusta ei tapahdukaan kahden minuutin välein, niin viiden minuutin eroillakin se on edelleen samaa kulunutta piirakkaa (suurin ero johonkin Dorm Daze-sarjan elokuviin on se, että tässä enemmänkin puhutaan kuin näytetään). Joskin tämä hitaampi ja hiljaisempi tyyli aiheuttanee juurikin salamatissisotaa odottaville pettymyksen, kun vaikka huumori ei nousekaan sieltä navan alta, niin kansikuvaoletuksen vastaiseksi komediaksi tämä kuitenkin on vinosti silmit sirrissä katsoen lähes draamaa.

Hauska kuin kivessyöpä.

Tähdet: *
All American Orgy

Ei kommentteja: