sunnuntai 5. elokuuta 2012

You're freaks, all of you! All of you, freaks, mutations!

Tuoreinta kirppissatoa tarjolla.

Eilen kävin vast'ikään lähistölle avatulla kirppiksellä, joka oikeastaan ei ole uusi, vaan toiselta puolelta kaupunkia toiselle puolelle muuttanut. Tilat ovat pienemmät, mutta paikka on nyt ainakin ihan kahden kivenheiton päässä kodistani, joten toivottavasti en joudu mäkättämään.

Paikka oli vielä puolityhjä, mutta löysin sentään pinon taskukirjoja joista osa puuttui minulta ja osan ostin saadakseni parempikuntoisen korvaamaan,,, no,,, huonokuntoisemman.
Niin ja Bravestarrin kasetti numero neljä, jonka kohdalla tajusin kotia päin tullessani että ei fak! minullahan on se jo. Ne ovat numerot yksi ja kaksi jotka puuttuvat. Siispä jos joku haluaa tuon ekstrakappaleeni, niin sen kuin viestittää ja kasetti lähtee matkaan. Muussa tapauksessa bye bye kasetti ja tervetuloa kansipaperi kokoelmaani.

Niin ja kissa joka jakaa intoni akkareihin on nimeltään Vili.

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Poikkesin tänään tuossa lähistöllä peräkonttikirppiksellä ja saaliksi jäi siltä reissulta Pleikkari ykkösen Spider-Man peli. Eikä sitten niin mittään muuta, heh.

Pistähän sitä Bravestarria tännepäin tulemaan. Kyllä sille käyttöä löytyy...

KimSjopi kirjoitti...

Itsekkin kävin SPR:n kontissa tuossa toissapäivänä ja sieltä tarttui mukaan oikeaa kultaa:
Mikin dekkaripokkari 1 ja kolme ressukirjaa. Kaikki, paitsi yksi isompi ressu -kirja, maksoivat erikseen 1,50 joten koknaishinta kiertelee siinä kuudesta eurosta seitsemään ja puoleen euroa.

...noir kirjoitti...

Tuoppi: Näin tapahtukoon.

Kim: Minulla ei ole Mikin Dekkaripokkareista kuin numero 8, kun niitä ei tullut ostettua julkaisuaikanaan. Ihmeen vähän niitä tuntuu kirppareilla (ainakin täälläpäin) tulevan vastaan. Nekin ovat ostoslistalla.