maanantai 13. elokuuta 2012

Movie monday: uudestaan

Kun olen katsonut jonkin elokuvan, niin heitän sen roskiin, sillä ainoa jota minä katson uudestaan ja uudestaan on sellainen tosi vähälle huomiolle aikoinaan jäänyt sarja kuin Frendit. Ette varmaan muista sitä, kun jostain syystä sitä ei sitten millään ymmärretä uusia televisiossa ja näin ollen se on jäänyt historian hämärään.

Kyseinen sarja kertoi joukosta ihmisiä jotka hassuttelivat. Voi Joey, sinä ja sinun tyttöseikkailusi. Monica on tosi siisteysfriikki ja could he BE any more Chandler. Hahaha! Niin ja sitten siellä on kolme muuta ihmistä kanssa.

Myös Werner Herzog on Frendit-fani, sillä miksi muutoin hän olisi tehnyt aiheesta oikein dokumentinkin Mein liebster Friend.

"I'll be there for you..."

10 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Frendit? Ikinä kuullutkaan moisesta sarjasta...

...noir kirjoitti...

Unohdettu mikä unohdettu

corum81 kirjoitti...

Toi Herzogin dokkari on kyllä hauska. Ihan paras.

horrendous kirjoitti...

Se on kyllä tosi harmillista kun tv:stä tulee parhaaseen katseluaikaan aina jotain ihan uusia tv-sarjoja. Jos minä tekisin päätökset esim. Subin ohjelmatarjonnasta, niin minä kyllä laittaisin Frendit aina pyörimään uudestaan sarjan ensimmäisestä jaksosta alkaen heti viimeisen jakson perään! Esim. joka arkipäivä siinä Salkkareiden kanssa samoihin aikoihin.

...noir kirjoitti...

Joo, minua nauratti kun Herzog uhkasi ampua Joeyn jos hän lähtee pois kuvauksista.

...noir kirjoitti...

Ihan oikeasti. Frendien, kuten myös Sinkkuelämään ja Täydellisten Naisten uusinnat ovat jo ajat sitten alkaneet vaikuttamaan siltä, että television katsoja on vain pakollinen paha ja kyllä sille kelpaa ihan mikä saasta tahansa. Ja pelottavaa on, että kenties he ovat oikeassa, koska ilmeisesti näille ohjelmille riittää kerta toisensa jälkeen katsojia.

Minulla itselläni on oikeastikin Frendit-boksit, koska alunperin pidin sitä hyvinkin hauskana sarjana, mutta sen lähes nonstop-uusinnat aiheuttivat nopeasti sen, ettei minun tarvinnut katsoa sarjaa niin televisiosta kuin dvd:ltä, sillä pelkästään tieto siitä, että taas se pyörii viereisellä kanavalla aiheuttaa sen, etten ehdi mitenkään unohtamaan sitä. Ja se kuitenkin on minun mielestäni paras syy uusia mitään televisiossa, että se on alkanut jo unohtumaan. Siksi minä ymmärrän miksi jotain Ihmemiestä uusitaan, koska se tulee harvoin, mutta esimerkiksi Frendien kanssa harrastetaan sitä, että mainostetaan "viimeinen jakso tänääN" ja sitten se alkaa suunnilleen seuraavana päivänä alusta alkaen. Jos nämä sarjat ovat oikeasti niin kovin toivottuja, niin sillin uskoisin että die hard (dracula)-fanit voisivat katsoa niitä muulloinkin kuin ns. parhaaseen katseluaikaan.

Jos kanavamäärän vuoksi on liian kallista ostaa niille kaikille uusia sarjoja esitettäväksi, niin osa kanavista tulisi lopettaa. Varsinkin kun tälläisenään monet kanavista ovat jo nyt keskenään niin samanlaisia, ettei välillä edes huomaa vaihtaneensa sellaista toiselle.
Ja jos se ei käy laatuun, niin uusisivat sitten sarjoja joita ei pahemmin näe.

Tässäpä idea: Tripodien Aika, Katuhaukka, Naarassusi, Hooperman, Äärirajoilla, Kovaa Peliä Bostonissa, etc.

Puhumme siis tietenkin peruskanavista, joten Freddy's Nightmares maksukanavalla ei kelpaa vastaukseksi.

Tuoppi kirjoitti...

...Starman, A Man Called Hawk, T.J. Hooker, The Twilight Zone, Tales of the Gold Monkey, Bring'em Back Alive, The Gambler, Matt Houston, Airwolf....

Tuoppi kirjoitti...

....Max Headroom....

horrendous kirjoitti...

Niinpä. Olin itse joskus hankkimassa Frendit-boksia ja Sinkkuelämää-boksia, mutta eipä sitten ole tullut tarvetta. Ja nyt ei enää edes huvita hankkia vaikka niitä ei enää vuosiin pyöritettäisikään tv:ssä (as if), koska ne on jo aika loppuunkulutettuja.

Ja juuri tuo miten monta hyvää uutta tai vanhaa ei koskaan (tai vaikka vaan kerran) Suomessa esitettyä sarjaa maailmasta löytyisi näiden paikalle!

...noir kirjoitti...

Jep, enkä edes mene väittämään, että vaihtoehdot olisivat mitenkään esimerkki-Frendejä parempia, mutta ne olisivat vaihtelua. Olisi se sitten Pony Express taikka Enkeli Maantiellä, niin niiden tulisi kuitenkin vaihdella. Kyllä Frenditkin saavat luvan kokea uusinnan, mutta vasta useamman vuoden tauon jälkeen. Tosin sen kanssa tarvitaan nyt hieman pidempi tauko.

Pikku Muppetit ja Fragglit saisivat tulla uusintana. Niin ja Snorkkelit.