maanantai 2. huhtikuuta 2012

Movie monday: Tiimi

Superpahikset uhkaavat horjuuttaa ihmisten omaa henkilökohtaista tilaa, niinpä apuun tarvitaan oma Justice League of Hollywood ja tässä he viisi ovat:

Ensin lähetetään Ashton Kutcher Perhosvaikutuksesta ja Edward Burns A Sound of Thunderista ajassa taaksepäin estämään pahisten olemassaolo, mutta koska Kutcher ja Burns ymmärrettävästi tekevät menneisyydessä jotain merkityksetöntä joka vain muuttaa tulevaisuuden ja täten siis nykyisyyden entistä pahemmaksi...

... Siispä Christina Ricci Prozac Nationista ja Kristen Stewart Twilightista saavat lähteä kohtaamaan universumin vihollisia. He vain valittavat olevansa erilaisia kunnes pahikset tekevät joukkoitsemurhan, kokeakseen edes hetkellisen rauhan.

Koska maailma on tuhoon tuomittu kiitos Riccin ja Stewartin (saivathan he Kutcherin ja Burnsinkin hirttäytymään napanuoriinsa), niin jonkun täytyy sitten pelastaa meidät heiltä.

Léon

3 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Ahahaha, loistava :D

Tiinanen kirjoitti...

Aivan mahtavaa! :D

...noir kirjoitti...

Toisaalta yksikin olisi riittänyt, sillä Robert Pattinson Twilightista olisi voinut vain kimaltaa niin pahasti, että olisi häikäissyt pahikset silmävaurioisiksi, etteivät he olisi enää nähneet tärkeänä tehdä tuhmuuksia.