tiistai 11. lokakuuta 2011

Movie monday: Tanssin taikaa

Panokseni Movie Monday-haasteeseen jossa aiheena Tanssin taikaa
.
.
.
90-luvun alkupuolella satuin ostamaan R-kioskilta elokuvan nimeltä Sotatanssi, eli elokuvan War Dancing, jotenka luonnollisesti sen nimi on Dance To Win.
Muistan vieläkin kuinka kotio päin kävellessäni tarkastelin kyseisen elokuvan kantta.
Elokuva oli... ihan siedettävä.

Jopa niin siedettävä, että teippasin kasetin ja nauhoitin sen päälle muuta.

Sotatanssi jäi kuitenkin kiusaamaan mieltä ja löydettyäni muutamaa vuotta myöhemmin samaisen elokuvan, oli se jälleen ostettava itselleni. Sääli vain, että tuon toisen kappaleen nauhan laatu oli sen verran heikkokuntoinen, ettei sitä raaskinut säilyttää vaan kasetti löysi uuden kodin roskakorista.
Kyseessä ei ole mikään kovinkaan hyvä elokuva ja kukaan tuskin kiipeää toisen päällä saadakseen nähdä Daniel "Scanner Cop" Quinnin ja Adrian "Highlanderwannabe" Paulin tanssimassa, ja elokuvan kliseetäytteinen West Side Storya hipaiseva jengirakkaustarina saa jopa Harlekiini-sarjan vaikuttamaan Takashi Miiken aivoituksilta.

Idea on, että meillä ovat nämä Michael Jacksonin Bad-videosta karanneet jengiläiset, jotka ratkovat kiistoja tanssimalla joitakin sutenöörejä vastaan. Sitten he muistaakseni tekevät jäynää eräälle tanssikoululle ja paikan tanssiopettaja antaa heille uskomattoman raa'an opetuksen pistämällä heidät... MAALAAMAAN TALON! Voi Luoja, sydämestä ottaa.
Sitten jengiläiset ja hienostotytöt ihastuvat toisiinsa ja jengin graffititaiteilija Picasso (joo-o) rakastuu isotissiseen ballerinaan ja lopussa kaikki tanssivat sovussa.

Jos jollakin on tämä kyseinen mestariteos (IMDb:n pisteytys huimat 3.1) ja haluaisi joko lahjoittaa sen, kopioida, tai myydä järkevällä hinnalla, niin minuun saa ottaa asian tiimoilta yhteyttä.

2 kommenttia:

corum81 kirjoitti...

Tämän arvostelun jälkeen on kyseinen elokuva melkeinpä pakko katsastaa! :D

...noir kirjoitti...

Tottakai