keskiviikko 24. syyskuuta 2008

The Objective (2008)

Sääli.
Olisin halunnut pitää tästä elokuvasta.

Kuulin Objectivesta alunperin tämänkaltaisen luonnehdinnan: "Joukko sotilaita aavikolla kohtaa tuntemattoman vihollisen."
Kuulosti ihan kivalta, etenkin kun ohjaajana on toinen Blair Witchin luojista, Daniel Myrick. Kaipa hän keksisi tuon kaltaiseen elokuvaan jonkin hyvän näkökulman. Sillä Myrick onnistui tekemään hyvän twistin Believers elokuvaansa, joka tosin loppua lukuunottamatta oli aika puuduttava. Kuitenkin Myrick osoitti mielestäni Believersillään ettei se Blair Witch kenties olekaan ainoa valonpilkahdus hänen urallaan.
Mutta kun ei niin ei.
Objectiven jälkeen toivoin että Myrick lopettaisi suosiolla elokuvien teon.

Objective kertoo jostain CIA-heebosta ja joukosta kyvyttömän oloisia sotilaita haahuilemassa Afganistanin aavikoilla.
Siinä se leffa oikeastaan oli. Siinä ei tapahdu juuri mitään. Kuin katsoisi 10,000 BC:tä uudestaan. Sotilaat vain kävelevät ympäriinsä ja aina välillä jokin kolmio pyörii ilmassa.
Sotilaat luulevat heidän olevan etsimässä jotain Taleban-johtajaa, mutta oikeasti he ovat etsimässä ilmassa pyörivää kolmiota.
Sitten,,, CIA-heebo löytää kolmion. Sacré bleu!

Jotta sotilaiden haahuilu ei olisi aivan tylsää katseltavaa, niin onneksi se on myös tylsää kuunneltavaa kiitos kertojaäänen, jollaista käytetään vain jos halutaan ettei koomapotilas herää ikinä.

En osaa edes sanoa voiko tätä suositella kenellekään, koska siitä ei keksi mitään kehuttavaa, mutta ei sitä jaksa hirveästi haukkuakaan.
No, jos kärsit unettomuudesta niin katso The Objective.

Tylsä kuin nojatuoli jolla koettaa ruisleipää leikata.

Hitsi! Menin vielä maksamaan kaksi euroa tämän näkemisestä. Nyyh!

Tähdet: *
...NOIR

Ei kommentteja: