lauantai 23. joulukuuta 2017

Edes Alan Rickman ei pysty estämään joulun toteutumista

Alunperin suunnittelin joulukuulle elokuvien suhteen teemaputkea ja normaalien joulu-/talviaiheisten teosten sijaan kohteena olisi ollut Jason Statham, joten siksi tiedostoissani on tekstiluonnoksen alku otsikolla Merry Statmas ja näin se menee:
"Se on joulukuu ja mikä olisikaan parempi tapa juhlia ilon ja onnen vuodenaikaa, Jeesuksen syntymää ja joulupukkia kuin Jason Statham? Ei mikään, jotenka tämä kuukausi on Stathamia täynnä. Tai ainakin sen verran kuin hänen elokuviaan jaksan, ehdin tai viitsin katsoa."
Mutta niin, siinä vaiheessa ei tullut otettua huomioon järjestään 10- tai pidempituntisiksi venyviä työpäiviä joiden jälkeen on kyllä ehkä hyvällä säkällä jaksanut jotain televisioruudusta katsoakin, mutta se on ollut kyllä jotain muuta kuin sellaista johon liittyisi ylimääräinen velvoite (ts. nähdystä kirjoittaminen) jonka vuoksi Statham saa vielä odottaa vuoroaan. Koetin kompensoida asiaa siirtämällä fokuksen jouluanimaatioihin jo siksikin, että monet niistä olen jo aikaisemmin nähnyt ja täten kirjoittaminen olisi helpompaa koska ei tarvitse olla aivan fitnesskunnossa näppäimistöön tarttuessaan. Niin ja vaikka en olisikaan nähnyt olisivat valinnat olleet kukin ajallisesti lyhykäisempiä kuin alkuperäisen suunnitelman kohteet, mutta eipä sekään täysin luonnistunut jääden kahteen edeltävään postaukseen. Joskin täytyy tässä välissä mainita, että osa niistä arvatenkin vielä ilmaantuu tänne tämän vuoden puolella, siispä nyt kyseessä oli vain aiempi hölmö aikarajoituksen lukitseminen jouluaattoon. Ainakaan ennen aattoa ei täten tule tänne mitään muuta kuin tämä sillä nytkin olen jo valmistautumassa iltavuoroon ja vaikka sika ja kalkkuna ovatkin jo paistettu, tortut valmiina, etc. on edelleen kalvava tunne siitä kuinka miljoona seikkaa olisi kesken. Siispä kun nyt ei ole vuorossa postausta jota joku saattaisi jopa elokuva-arvosteluksi kutsua on tässä kokoelma tämänvuotisia tekemiäni ejoulukortteja.

"Now I have a machine gun. Ho ho ho!" ja sen myötä hyvää joulua kaikille, tämän viimeisen kortin ollessa nimenomaan Teille blogini lukijoille kohdennettu.

Tätä kirjoittaessani taustalla soi Delerium - Semantic Spaces

7 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Jouluja :D

Waltsu kirjoitti...

Mukavaa joulua

Franco kirjoitti...

Oikein hyvää joulua.

corum81 kirjoitti...

Hyvää joulua! :)

Graduated Cylinder kirjoitti...

Mainiota Joulua!

Maria-Helena kirjoitti...

Hienot talvimaisemakuvat. :)
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

horrendous kirjoitti...

Hyvää joulua! :)