torstai 10. lokakuuta 2013

I was contacted through my breakfast cereal, and then it was confirmed to me by the Cosmic Fish that I am definitely from outer space

Paikallisen marketin alevalikoimasta löytyi hemmetinmoinen kasa Wachowski-sisarusten Speed Racer bluray-levyjä, joista en luonnollisestikaan ostanut yhtäkään kappaletta, sillä siitä elokuvasta ei tule maksaa mitään. Ilmaiseksi ottaminenkin vaatii suostuttelua. Sen sijaan kolmen euron hintaan nappasin Monsters vs. Aliensin ja yhdellä neurolla Muppets from Spacen siniversion. Jälkimmäinen minulla toki jo oli ja sen dvd-versiolla näyttäisi olevan kattavammat ekstrat, mutta hei c'mon, se on Muppetit avaruudessa ja ansaitsee varakappaleen.
Kirpparilta puolestaan mukaan tarttuivat The Fighter - Taistelija, Stephen Kingin Se ja Kolmen kukkulan kaupunki. Näistä kaksi ensimmäistä olivat neuron hintaisia, kun taas koko paketin kiinnostavin tapaus, eli Kolmen kukkulan kaupunki maksoi jopa kaksi kolikkoa. Jälkimmäinen on jonkinlainen Porvoota kuvaava elokuvantapainen, niinpä tottakai se piti itselle saada. Kyseisen elokuvan edellinen omistaja ei ilmeisesti ollut kovinkaan haltioissaan tapauksesta, sillä ei ollut avaamattomasta muovituksesta päätellen katsonut sitä.

Ei kommentteja: