lauantai 26. lokakuuta 2013

Black Water (2007)

Nähdessäni tämän elokuvan kirpputorilla meinasin jättää sen sikseen luulossani minulla jo olevan se, sillä Australialainen krokokauhuelokuva vuodelta 2007 jossa ryhmä ihmisiä jää vetisellä syrjäseudulla jumiin kun ilkeä kroko vaanii, kuulosti täsmälleen samalta kuin Australialainen krokokauhuelokuva vuodelta 2007 jossa ryhmä ihmisiä jää vetisellä syrjäseudulla jumiin kun ilkeä kroko vaanii.

Siispä Black Waterissa kolme lomalaista (kolme näyttelijää) päättää osallistua jokikierrokselle oppaan (yksi näyttelijä) kera ja elämä on mukavaa kun aurinko paistaa ja letkeä kitaramusiikki soi. Sitten kroko pukkaa veneen nurin ja ilmeisesti syö oppaan koska hän katoaa pois pois postin tieltä.
Mums mums ja kroko jatkaa syömistä.

No jaa, kyllähän tämän katsoo, mutta kyllä se toinen saman vuoden aussikrokopätkä, eli Territory aka Rogue oli enemmän mieleeni, jopa Sam Worthingtonista huolimatta. Siinä sentään oli useinkin uhkaavaa jännitystä mukana, kroko vaikutti muultakin kuin elottomalta nukelta ja kuluneet hahmot eivät sentään olleet liian puisevia. Ovathan nämä kaksi elokuvaa hyvin samanlaisia ja siihen kummasta pitää enemmän saattaa vaikuttaa katselujärjestys, mutta kyllä Territory tuntui siitäkin huolimatta enemmän onnistuneen tunnelman luomisessa. Pari kertaa Black Waterissa tyynesti esiin nouseva kroko on hermostuttava, mutta enimmän ajan elokuvasta ihmiset tuijottavat vettä kuin kuivuvaa maalia. Minä voin tuijottaa vettä ilman televisiotakin.

Parasta ja samalla huvittavinta on se, että toinen elokuvan naisista tuo mieleen Dave Chappellen crack-addiktoituneen hahmon Tyronen.
Tähdet: **
Black Water

Ei kommentteja: