torstai 12. syyskuuta 2013

TV Thursday: paras tv-hahmo

Tällä kertaa TV thorstai kyselee vastaajan mielestä parhaimman tv-hahmon perään ja kyseessä on ymmärrettävästi jälleen niitä kysymyksiä joissa pitäisi oikeastaan aina vain luottaa vaistoihinsa ja vastata ensimmäinen mieleen tullut nimi, sillä jos antaa pohdinnalle tilaa, alkaa listan pituus muistuttumaan Michael Madsenin vuoden aikana tekemien elokuvien lukumäärää. Toki sitä voi sitten miettiä asiaa sillä tavoin, että mikä hahmo on sellainen jollainen toivoisi itse olevansa, mutta rajatako vaihtoehdot fiktiivisiin hahmoihin, vaiko vain sellaisilta vaikuttaviin, sillä tokihan joku todellinen tv-juontajakin voi olla aivan yhtä ihannoitava kuin Farscapessa olevakin. Enkä silti haluaisi sivuuttaa hahmoja jotka ovat vähemmän ihailtavia, mutta ovat aivan loistavia sellaisina kuin ovat. Näin ollen tulin tulokseen, että unohdan piirroshahmot ja ns. oikeat ihmiset, mutta pidän mukana ilkimykset ja vastaavat.

Kuitenkin ensin hän jonka valitsen parhaimmaksi hahmoksi ajatellen kyseessä olevan sellainen, että oleminen hänen nahoissaan voisi olla mukavaa ja samalla kyseessä on se hahmo joka tuli vaistomaisesti ensimmäisenä mieleeni.

BRISCO COUNTY JR.
Cool, hauska, komea, kuvassa vasemmalla ja Boys Don't Cryn kappaleen sanoin:
"I wanna be a cowboy
and you can be my cowgirl."

Mitenkään unohtamatta muita, syystä tai toisesta vähintäänkin kympin hahmoja on ainakin mainittava seuraavat:
Victor Meldrew, Bernard Black, Al ja Peggy Bundy, Jemaine ja Bret, John Becker, Bill McNeal, Data, Spock ja Elim Garak.

Tämä kaikki mitenkään vähättelemättä Marcy ja Jefferson D'Arcya, Murray Hewittia, It's Always Sunny in Philadelphian sosiopaatteja, Simon Templaria, Ned Dorseyta, Tim Dealea, Becker-sarjan Lindaa ja monia muita.
Etenkin nuo kärttyiset ja mielenlaadultaan epävakaat hahmot tuntuvat ovat kovasti mieleeni, joten niistä jälkimmäistä ajatellen päätetään tämä Newsradion Bill McNealin elämänviisauksiin:

"I'm not getting any younger. If this were Logan's Run, I'd be Soylent Green by now."

"There comes a time in every friendship when you have to say, I never liked you, get lost."

"And remember, people, it's not whether you win or lose, because we are all going to lose in every possible category."

2 kommenttia:

Waltsu kirjoitti...

Mielenkiintoinen lista! Sinulla on aivan mahtava kirjoitustyyli ja ymmärrät tosi hyvin ironiaa näin muitakin tekstejäsi kommentoiden. Olen monta kertaa miettinyt Aliä ja Peggyä ja tavallaan ymmärrän miksi heistä pidetään, mutta en vain löydä heistä mitään miellyttävää...

...noir kirjoitti...

Luulen, että Alin kohdalla vetoaa ainakin se epäonnisuus, joka on vastaavaa kuin Aku Ankalla. Molempien pinnakin on yhtä lyhyt ja molemmilla on elämässään jalat näkyvässä osassa.
Peggy on sitten Iines ja naapurin D'Arcyt yhdessä kuin Hannu Hanhi.