sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Book for kiddies with no stranglings, with no decapitations? Where are they?

Pari päivää sitten sain vinkin, että työpaikkani läheisyydessä sijaitsevalla Kellarikirppiksellä, joka on kellarissa olisi ankkakirjallisuutta runsaasti edullisesti tarjolla, joten ruokatunnillani päätin pikaisesti käydä vilkaisemassa tarjontaa. Tottahan se oli ja läjä paperituotteita lähtikin mukaani. Kaikki Roope-sedät olivat hinnoiteltu euron hintaiseksi per kappale, mutta alennettu puoleen siitä ja ei siinä mitään, sillä loistava hintahan se minun silmissäni oli. Jotenkin huvittavaa kuitenkin oli se, että olisin olettanut vanhempien numeroiden olevan eri hintaisia kuin uudempien, sillä siellä joukossa kuitenkin oli lehtiä ihan numerosta kaksi alkaen. Kuntokin oli kaikissa varsin hyvä.
Mutta hauskempi hinnoittelu löytyi eräältä toiselta pöydältä, jossa oli myynnissä parisenkymmentä dvd-julkaisua. Kaikki olivat euron kappaleelta. Kaikki paitsi yksi. Suurin osa elokuvista oli jonkinlaisia ns. erikoisjulkaisuja, kuten Trainspottingin peltinen spessuversio ja silti edelleen vain euron hintaisia. Paitsi tietenkin se yksi. 30 Päivää kaamosta kakkonen oli 1,50 euroa.
Vau!
Siis vau.
Ja sen ainoa erikoisuus on siinä, että se vaivauduttiin ylipäätään tekemään.

Mukaani lähti se Trainspottingin peltijulkaisu ja en minä nyt pahemmin näistä steelbookeista välitä, vaikka onhan tuokin aika tyylikkään näköinen paketti. Mukana olevat haastattelut ja muut lisät ne painoivat hienoa kantta ja kotelomateriaalia enemmän.
Jadesoturin kahden levyn julkaisu, joka kiinnosti eritoten mukana olevien ekstrojen (dokkari, lyhytelokuvat, etc.) vuoksi. Itse elokuvakin on varsin sympaattinen yritys tehdä kotimaista wuxiaa.
Navaronen Tykit special edition, joka myös houkutteli mukana olevilla dokkareillaan, mutta on elokuvanakin sellainen, että oli jo aikakin päivittää kulunut kasetti parempaan.

Sitten on vielä Robogeisha, josta en maksanut yhtikäs mitään, paitsi kenties itsekunnioitukseni. Kyseinen varsin funkylta vaikuttava elokuva kun tuli voitettua Double Featuren arvonnasta, joten kiitos ja kumarrus.

5 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Levy löysi näköjään tiensä perille. Hieno juttu ja pienet siitä postille... :D

...noir kirjoitti...

Ilolla odotan hetkeä sen katsomiseen.

Tuoppi kirjoitti...

Miksiköhän se 30 Days 2 oli muita kalliimpi? Elokuvana kun ei meinaten kovinkaan kaksinen ollut ja sillee...

...noir kirjoitti...

Tiedätkö, tänään juuri koetin saada kollegoiltani apua tuon mysteerin selvittämisessä, mutta eihän siitä mitään tullut

Tuoppi kirjoitti...

No on siinäkin kollageenit... :D